Vierkante eettafel

Vierkante eettafel kopen? Een mooie keuze, bijvoorbeeld in 150x150cm. Het is de ideale tafel om met zoveel mogelijk mensen aan te zitten, zonder dat het onpersoonlijk of ongezellig wordt. Jullie kunnen elkaar goed aan blijven kijken, terwijl er bij minder gasten voldoende ruimte is om alle spullen netjes neer te zetten.

De vierkante eettafels zijn er in 140x140, in 150x150 en bijvoorbeeld in 130x130 of andere afmetingen. De tafels zijn goed geschikt voor 8 personen, voor 6 personen of voor een ander aantal, zodat er plaats is voor jullie allemaal.

Vierkante eettafel 130x130

Zoek je een vierkante eettafel in 130x130 en ben je benieuwd naar de materialen die daarvoor beschikbaar zijn? Het gaat bijvoorbeeld om hout, in combinatie met een stalen poot. Op die manier ontstaat er een stoer en robuust geheel, dat goed past in een modern of een meer industrieel interieur. De vierkante houten eettafel is net als die in wit een mooie keuze voor thuis, om met z’n allen omheen te gaan zitten.

Tip: prettig zitten aan de vierkante eettafel die je wilt kopen? Kijk goed naar de positie van de poot of de poten. Met een poot in het midden kunnen jullie er makkelijk omheen zitten, zonder dat iemand daar last van heeft.

Kleine vierkante eettafel

Wil je wel genieten van een mooie vierkante eettafel, maar heb je niet de ruimte voor 150x150cm of een andere grote afmeting? Kies dan een kleiner model dat er beschikbaar is. De vierkante vorm zorgt er automatisch voor dat er plaats is voor jullie allemaal. Ideaal als je regelmatig vrienden wilt uitnodigen en daarmee niet te veel ruimte in de kamer wilt innemen.

Tip: de vierkante eettafel neerzetten? Doe dat bij voorkeur in het midden van de kamer of tegen de muur. In de beide gevallen zorg je ervoor dat de tafel de juiste aandacht krijgt, om dit het middelpunt van de eetkamer of de keuken te maken.

Vierkante eettafel uitschuifbaar

Wil je er met een kleinere eettafel in een vierkante vorm voor zorgen dat je toch voldoende ruimte hebt? In sommige gevallen is het model uitschuifbaar, waarmee je ervoor zorgt dat de tafel groter wordt op het moment dat dit nodig is.

We zijn jouw specialist in lease voor een nieuwe eettafel Je betaalt een vast bedrag per maand en kunt vertrouwen op de hoogst mogelijke kwaliteit. Wij helpen jou een mooie nieuwe tafel te kopen in bijvoorbeeld 140x140 of in 150x150, zodat het aan de afmetingen in ieder geval niet zal liggen. In hout en in wit, net als in andere kleuren en bijvoorbeeld met een mooie stalen poot eronder. 

Vragen over onze vierkante eettafels of de rest van ons uitgebreide assortiment? Stel je vraag tussen 09:00 en 21:00 uur via de chat, bel ons op telefoonnummer 085 1302 170 of stuur ons een e-mail naar lease@dekbed-discounter.nl. We horen graag van je!