Industriële eettafel

Een industriële eettafel kopen en die goedkoop op de kop tikken? Wij zorgen er met ons uitgebreide assortiment voor dat je online op je gemak inspiratie op kunt doen. De beste manier om een industriële ronde tafel of een vierkant model te kopen. De tafels zijn er natuurlijk ook rechthoekig en zelfs in een ovale vorm, waardoor je daar alle kanten mee uit kunt voor bij jou thuis.

Gaat het je om een goedkope industriële eettafel? Dankzij de verschillende soorten hout kun je daar heel voordelig gebruik van maken. Zoek je bijvoorbeeld naar steigerhout? Het is goedkoper dan eiken en een aantal andere materialen. Wij laten je graag zien wat er beschikbaar is, ook in combinatie met de stalen en metalen poten in de bekende donkere kleuren zoals antraciet en zwart.

Ronde industriële eettafel

Wil je ondanks het stoere ontwerp graag gezellig en lang tafelen met zoveel mogelijk vrienden? Dan is een ronde industriële eettafel een goede keuze. Jullie kunnen er makkelijk samen aan zitten, met allemaal evenveel afstand tot elkaar.

Bovendien is de ronde eettafel een goede keuze in een huis waarin de muren verder strak en recht zijn. De ronde vorm van de tafel zorgt voor een interessant contrast, waardoor de tafel automatisch meer zal opvallen. Uiteraard heb je binnen de industriële eettafels de keuze uit verschillende ronde en ovale modellen, waarmee je ervoor zorgt dat je de stoelen daar op een leuke manier omheen kunt zetten.

Kleine industriële eettafel

Gaat het je om een kleine industriële eettafel, bijvoorbeeld om daar in een kleinere keuken of eetkamer gebruik van te kunnen maken? Wij laten je graag zien wat er beschikbaar is, zowel rond als in een vierkante of rechthoekige vorm. Je kunt er uiteraard goedkoop gebruik van maken, omdat je er niet eerst maanden of jaren voor hoeft te sparen. In plaats daarvan kies je voor een eettafel op basis van lease, waarvoor je betaalt vanaf het moment dat je er gebruik van maakt. En is er een keer iets aan de hand met de industriële tafel die je hebt staan? Geen probleem, wij lossen het netjes voor je op zodat jij daar geen omkijken naar hebt.

Industriële eiken eettafel

Wil je een industriële eiken eettafel kopen of gaat het je om een van de goedkopere materialen? Wij laten je zien wat er beschikbaar is, zodat je daarmee online inspiratie op kunt doen. Bovendien kun je er mooie stoelen bij kopen, zodat je de set met de eettafel compleet kunt maken. Uiteraard leggen we je graag uit over de lease voor de eettafel, net als de service die we je erbij aanbieden. Doe online inspiratie op om jouw industriële eettafel goedkoop te bestellen, waarmee je ervoor zorgt dat je de eethoek voordelig kunt vernieuwen.

Vragen over onze industriële eettafels of de rest van ons uitgebreide assortiment? Stel je vraag tussen 09:00 en 21:00 uur via de chat, bel ons op telefoonnummer 085 1302 170 of stuur ons een e-mail naar lease@dekbed-discounter.nl. We horen graag van je!