Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Eettafel hout

De eettafel van hout is bij veel mensen de populairste keuze. Het materiaal ziet er heerlijk warm en sfeervol uit, terwijl je toch de keuze hebt uit een aantal verschillende stijlen. Zoek je naar een heel stoere en robuuste tafel? Kies dan voor een houten blad met daaronder donkere poten, bijvoorbeeld in staal. En gaat het je om een meer landelijke uitstraling? Dan is een combinatie met wit beter geschikt, waardoor de eettafel in hout er een stuk lichter uit komt te zien.

Tip: de eettafel op een compacte manier gebruiken? Combineer die met een bank in bijvoorbeeld 3,5 zits (https://www.dekbed-discounter.nl/banken/bankstel/bankstel-3-zits/), die je strak tegen de muur kunt plaatsen. Aan de andere kant kun je een aantal eettafel stoelen neerzetten.

De eettafel is er rond in hout, net als vierkant of in een rechthoekige vorm. Verder kun je gebruik maken van een ovale vorm en zijn er tafels beschikbaar die je kunt uitschuiven om die groter en kleiner te maken. Ideaal om met z’n allen te dineren als er vrienden langskomen en de tafel daarna weer een stukje compacter te maken.

Houten eettafel

De houten eettafel kun je combineren met verschillende andere mooie materialen. De combinatie met metaal of staal zorgt voor een meer industriële uitstraling, terwijl je met een velours bankstel in 2 zits juist zorgt voor een warme en persoonlijke sfeer. Bovendien heb je binnen het hout de keuze uit een aantal verschillende afwerkingen. Sommige tafels ogen heel glad en strak, terwijl anderen de knoesten duidelijk laten zien en daarmee een meer robuuste look krijgen.

Eettafel zwart hout

Zoek je naar iets heel anders, met een stoere uitstraling? Dan is een eettafel in zwart hout wellicht een interessante keuze. Goed te combineren met poten van staal of in metaal, die over het algemeen ook een donkere kleur zullen hebben. Aan de andere kant kun je een eettafel in wit hout bestellen, waarmee je er juist voor zorgt dat de ruimte als geheel er net wat groter uit komt te zien.

Robuuste eettafel hout

Een robuuste eettafel van hout kopen en daarvoor benieuwd naar de mogelijkheden? Combineer het blad van hout met de stalen en metalen delen die er beschikbaar zijn. Met name de poten worden vaak uitgevoerd in deze materialen, waardoor er bovendien een stevig geheel ontstaat.

Tip: samen rond de tafel zitten en heerlijk ontspannen? Kies een tafel met een poot in het midden.

Eettafel industrieel hout

Bestel de eettafel in industrieel hout of in een van de andere varianten van dit mooie materiaal. Je hebt de keuze uit een uitgebreid assortiment, om online de mooiste eettafel te kopen. Dankzij lease hoef je daar niet eerst maanden of jaren voor te sparen, maar betaal je een vast laag bedrag per maand vanaf het moment dat je er gebruik van maakt.

Vragen over onze eettafels van hout of de rest van ons uitgebreide assortiment? Stel je vraag tussen 09:00 en 21:00 uur via de chat, bel ons op telefoonnummer 085 1302 170 of stuur ons een e-mail naar [email protected]. We horen graag van je!

Kees
Kan ik je helpen?