Grote eettafel

Een grote eettafel kopen, om allemaal samen aan te eten? Nodig vrienden en familie uit, om gezellig samen te dineren. De beste keuze bij een grote woonkeuken of om de eetkamer op een sfeervolle manier in te richten.

Ontdek de verschillende grote tafels die er beschikbaar zijn, zowel rond rond als rechthoekig of zelfs vierkant. De tafels zijn makkelijk geschikt voor 6 of voor 8 personen. In sommige gevallen kun je er zelfs met 10 of 12 personen aan plaatsnemen, waardoor het aan de ruimte in ieder geval niet zal liggen.

Grote eettafel hout

Zoek je een grote houten eettafel, voor de sfeer en het karakter van dit materiaal? Het is een mooie keuze, die bij veel mensen populair is. De tafels ademen karakter en zorgen in een modern of een meer klassiek interieur voor een prachtige uitstraling.

De tafel is mooi om te zien, zelfs op het moment dat je er geen gebruik van maakt. Dat geldt in het bijzonder voor de grote tafels, vooral in combinatie met een set luxe stoelen. Op die manier stralen de stafels en de stoelen ontzettend veel uit. Ze nodigen uit om samen aan te dineren, of om heerlijk te borrelen op het moment dat vrienden of familie bij je langskomen.

Grote eettafel 12 personen

Gaat het je om een écht grote eettafel, en dan voor meer dan6 of voor 8 personen? De grootste tafels zijn geschikt voor 10 of zelfs 12 personen, waardoor er altijd voldoende plaats is om gezellig samen te zitten. Ideaal in een grote ruimte, zowel thuis als op kantoor en in verschillende horecagelegenheden. Kies voor de grootste formaten die er beschikbaar zijn, zowel rond als in een langwerpige vorm.

Tip: met z’n allen aan een grote tafel eten? Zorg voor voldoende lengte, én voor voldoende breedte. Op die manier zitten jullie niet te dicht op elkaar, waardoor er ook tijdens het diner of de borrel voldoende ruimte beschikbaar is.

Voor zowel een grote als een kleine eettafel ben je bij ons aan het juiste adres. Aan de andere kant hoef je die niet meteen af te rekenen, omdat je gebruik maakt van lease. Dat betekent dat je de kosten kunt spreiden over de tijd dat je er gebruik van maakt. En belangrijker nog, dat je de tafel meteen kunt gebruiken zonder daar eerst lang voor te hoeven sparen.

Grote eettafel 3 meter

Zoek je een grote eettafel van minimaal 3 meter? De tafel is dan goed geschikt om allemaal samen aan te eten of om heerlijk aan te borrelen. Het zijn de grootste modellen binnen ons assortiment met eettafels (eettafels), waar je online op je gemak inspiratie mee op kunt doen. En zoek je een ander model dan wat je online kunt vinden? Wij kijken graag met je mee, ook als je in de horeca op zoek bent naar een grote houten eettafel. En is er een keer iets met de tafel aan de hand? Dankzij lease lossen we dat meteen voor je op, zonder dat je daar omkijken naar hebt.

Vragen over onze grote eettafels of de rest van ons uitgebreide assortiment? Stel je vraag tussen 09:00 en 21:00 uur via de chat, bel ons op telefoonnummer 085 1302 170 of stuur ons een e-mail naar lease@dekbed-discounter.nl. We horen graag van je!