Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Ronde houten eettafel

Een ronde houten eettafel kopen? Het is de meest gezellige en sfeervolle keuze in huis. Ideaal voor in de eetkamer of de keuken, om allemaal samen omheen te gaan zitten. Bestel een kleinere ronde tafel om met het gezin aan te zitten of kies een groter model om ook regelmatig vrienden en familie uit te nodigen.

Tip: de ideale hoogte voor de eettafel kiezen? Houd rekening met de eventuele armleuningen van luxe stoelen.

De ronde houten eettafel is er in 130cm en in andere afmetingen, afhankelijk van hoe groot je die zoekt. Willen jullie er met 4 personen, met 6 personen of zelfs met 8 personen aan kunnen zitten? Kijk daar goed naar, om de ideale maat te bepalen waarmee je alle stoelen zonder problemen kwijt kunt.

Ronde houten eettafel uitschuifbaar

Soms is de ronde houten eettafel uitschuifbaar. De ronde vorm wordt dan een ovaal of een elips, waarmee er meer ruimte beschikbaar komt om extra stoelen te plaatsen. Op die manier heb je altijd een grote eettafel van hout achter de hand, terwijl je die normaal gesproken kleiner kunt maken om er makkelijk omheen te kunnen lopen.

Tip: een ronde tafel van hout kiezen waar je fijn aan kunt zitten? Let goed op de plaatsing van de poot. Met een tafelpoot in het midden kan iedereen er makkelijk omheen zitten, zonder last te hebben van de poten.

Naast de uitschuifbare modellen zijn er ook vaste tafels beschikbaar, die dankzij hun design en vormgeving een opvallende plaats in het interieur verdienen. Zoek je een oude houten ronde eettafel of juist een massief en modern model? Wij helpen je graag inspiratie op te doen, zodat je daar een goede keuze uit kunt maken.

Ronde massief houten eettafel

De ronde massief houten eettafel is bij veel mensen favoriet. Het is een heel stoere en robuuste keuze, die bovendien op een kwalitatief uitstekende manier in elkaar zit. Wij zorgen er met lease voor eettafels voor dat je daar niet in één keer het volledige bedrag voor hoeft te betalen. In plaats daarvan spreid je de kosten over de periode dat je er gebruik van maakt.

Zowel de oude als de meer moderne ronde eettafel van hout is een mooie keuze in diverse interieurs. Ga je voor klassiek en elegant of juist voor meer strak en modern? Je kunt er meerdere kanten mee op, vooral in combinatie met de diverse poten die er beschikbaar zijn.

Ronde houten eettafel 150 cm

Een ronde houten eettafel in 150cm kopen of op zoek naar 130cm? Net als binnen de rest van ons uitgebreide assortiment met eettafels heb je de keuze uit verschillende mooie modellen. Doe online inspiratie op, waarmee je ontdekt wat er beschikbaar is. Wij zorgen ervoor dat je daar niet eerst lang voor hoeft te sparen, maar dat je er meteen gebruik van kunt maken. De beste manier om een mooie nieuwe eettafel voor bij jou in de keuken of de eetkamer te kopen. 

Vragen over onze ronde houten eettafels of de rest van ons uitgebreide assortiment? Stel je vraag tussen 09:00 en 21:00 uur via de chat, bel ons op telefoonnummer 085 1302 170 of stuur ons een e-mail naar [email protected]. We horen graag van je!

 

Kees
Kan ik je helpen?