Eettafel steigerhout

Een eettafel in steigerhout kopen? Een mooie keuze voor een robuust en stoer materiaal, vooral in combinatie met een donkere poot. De poten zijn er aan de vier hoeken of aan de beide uiteinden, net als in een aantal gevallen in het midden.

Zoek je een ronde eettafel van steigerhout of juist een vierkant of rechthoekig model? Wij helpen je graag inspiratie op te doen, net als met de witte eettafels die er beschikbaar zijn. Bekijk de tafels voor binnen en voor buiten, net als de uitschuifbare modellen om groter te maken. Op die manier past de tafel altijd bij het aantal plaatsen dat je wilt creëeren, om er allemaal samen aan te kunnen eten.

Steigerhout ronde eettafel

Zoek je binnen het steigerhout naar een ronde eettafel? Het is de meest gezellige en sfeervolle manier om er samen aan te eten. Beschikbaar in verschillende afmetingen, bijvoorbeeld voor 4, voor 6 of zelfs voor 8 personen. Op die manier kunnen jullie allemaal zitten aan een steigerhouten ronde eettafel.

Tip: een vierkant of rechthoekig huis met veel strakke lijnen? Gebruik de ronde eettafel om allemaal samen aan te gaan zitten en om in huis een sfeervol element toe te voegen. Ideaal voor de afwisseling, net als een rond kleed bij de bank.

Het steigerhout is er in ronde vormen, uiteraard in verschillende diktes. Kies met een dunner blad voor een meer moderne uitstraling, terwijl de dikkere bladen juist meer landelijk ogen. Bepaal op die manier zelf de sfeer in huis, bijvoorbeeld aan de hand van de steigerhouten eettafel die je wilt neerzetten.

Vierkante eettafel steigerhout

Gaat het je aan de andere kant om een vierkante eettafel van steigerhout? Ook dan heb je de keuze uit een groot aantal modellen. Beschikbaar voor binnen en ook voor buiten, afhankelijk van de behandeling die het hout heeft gekregen. Je maakt op die manier een eenvoudige keuze voor goede kwaliteit, waar je toch een lage prijs voor betaalt.

Die prijs betaal je dankzij lease voor onze eettafels gewoon per maand, pas vanaf het moment dat je er daadwerkelijk gebruik van maakt. Het is niet nodig om er eerst lang voor te sparen. En is er een keer wat aan de hand met de tafel? Geen probleem, wij lossen het netjes voor je op om de tafel als nieuw te houden.

Eettafel steigerhout wit

De eettafel van steigerhout in wit kopen of op zoek naar een combinatie van hout en staal? Het steigerhout is goed geschikt voor een heel landelijke en lichte stijl, net als voor een meer donker, stoer en industrieel geheel. Je kunt er alle kanten mee op, zowel in een ronde vorm als met een rechthoekige en vierkante tafel.

Ovale eettafel steigerhout

Een ovale eettafel van steigerhout kopen of op een andere manier op zoek naar een meer bijzonder exemplaar? Wij helpen je graag inspiratie op te doen met de verschillende eettafels die er beschikbaar zijn. Bekijk ze op je gemak om een goede keuze te maken. Je kunt rekenen op de hoogste kwaliteit, waar je dankzij lease een heel scherpe prijs voor betaalt.

Vragen over onze eettafels van steigerhout of de rest van ons uitgebreide assortiment? Stel je vraag tussen 09:00 en 21:00 uur via de chat, bel ons op telefoonnummer 085 1302 170 of stuur ons een e-mail naar lease@dekbed-discounter.nl. We horen graag van je!