Witte eettafel

Witte eettafel kopen? Een mooie lichte keuze, die goed past in zowel een modern als een meer landelijk interieur. De tafels zijn er in wit hoogglans, net als in een matte afwerking en in combinatie met houten of RVS poten. En zoek je naar staal of naar andere materialen? Je hebt de keuze uit een groot aantal verschillende eettafels in wit, waar je ook een mooie set met stoelen bij uit kunt zoeken.

Tip: zoek je iets heel anders dan een eettafel van hout in wit of in een andere kleur? Bekijk onze glazen tafels voor een meer moderne look.

Uiteraard heb je de keuze uit compleet witte eettafels in een ronde of rechthoekige vorm, net als de tafels in wit met een houten blad en andersom. Ontdek op die manier wat er beschikbaar is, zodat je daar voor thuis een mooie keuze uit kunt maken.

Witte ovale eettafel

De witte ovale eettafel is een mooie sierlijke keuze, waar je in verschillende afmetingen gebruik van kunt maken. Gaat het je om een grote tafel met 6 of zelfs 8 stoelen of juist een kleiner model waar je compacter mee uit de voeten kunt? Bekijk de grote en de kleine eettafels, om samen aan te dineren of als extra tafel in de keuken of de eetkamer.

Bankstel 3,5 zits

Indien je weinig ruimte beschikbaar hebt en je toch met iedereen aan tafel wilt kunnen zitten kun je gebruik maken van een tafel met een bank. Je hebt aan de ene kant een paar witte eettafel stoelen staan, met aan de andere kant een bank om allemaal op te kunnen zitten. Een bankstel in 3,5 zits is dan een goede keuze, waarmee je de lengte benut zonder de tafel in de breedte midden in de kamer te plaatsen.

Eettafel witte poten

Zoek je een eettafel met witte poten? Ze zijn er met een houten blad en zelfs met een afwerking van glas. Op die manier profiteer je wel van de sfeervolle en warme uitstraling van het hout, terwijl je met het wit zorgt voor een strakke en moderne kleur. Van heel landelijk tot in hoogglans, je hebt online de keuze uit een breed assortiment met mooie eettafels.

Ovale witte eettafel

Bestel een ovale witte eettafel, een ronde tafel of een van de andere modellen. Je kunt online de eettafel kopen die je zoekt, altijd op basis van lease. Dat betekent dat je er niet eerst lang voor hoeft te sparen. In plaats daarvan kun je de kosten spreiden over de periode dat je er gebruik van maakt. En is er een keer wat met de eettafel aan de hand? Dan lossen wij dat natuurlijk netjes voor je op.

Vragen over onze witte eettafels of de rest van ons uitgebreide assortiment? Stel je vraag tussen 09:00 en 21:00 uur via de chat, bel ons op telefoonnummer 085 1302 170 of stuur ons een e-mail naar lease@dekbed-discounter.nl. We horen graag van je!