Om de juiste eethoek te vinden kan een beetje moeite kosten, vooral omdat er veel te kiezen valt.

Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar de perfecte setting voor een middelgrote of kleine kamer, is een ronde eettafel voor 6 personen perfect. In de eerste plaats omdat er geen hoeken zijn, kan een dergelijke eetopstelling zorgen voor een intieme sfeer waar het gesprek soepel kan verlopen, omdat mensen naast elkaar zitten. Deze eettafels zijn er in allerlei materialen, zoals hout, marmer, gehard glas, metaal, enz. De marmeren tafelbladen zijn elegant en mooi. Glazen tafels zorgen voor een luchtig gevoel in de eethoek. Er is echter altijd het risico dat de eettafel breekt bij een botsing. Metalen tafelbladen zijn de meest kostenbesparende in deze categorie, omdat ze vlekbestendig, duurzaam en verkrijgbaar zijn in verschillende eigentijdse ontwerpen. Hout blijft echter favoriet bij mensen vanwege zijn robuuste karakter en de veelheid aan opties in ontwerpen.

Bij veel ronde eettafels vindt je een uitschuifbaar blad, waarmee je de tafel van grootte kunt veranderen of ergens anders kunt opbergen wanneer je deze niet wordt gebruikt. Je kunt ook een tafel met wielen kopen en deze voor verschillende andere doeleinden gebruiken. Aangezien een ronde eettafel voor 6 groot genoeg zal zijn om een aanzienlijk deel van je eetkamer in te nemen, kun je investeren in een multifunctionele tafel of ruimtebesparende inklapbare eetkamerstoelen waardoor het er niet krap uitziet.

Bekijk alle eethoeken

Ronde eethoeken

Eten is wat mensen samenbrengt. Of je nu op date gaat of met een oude vriend herinneringen ophaalt, het wordt meestal gedaan tijdens een maaltijd. Deals worden beklonken tijdens zakenlunches. Tijdens diners worden intieme zaken besproken. Kortom, het breken van brood is sinds mensenheugenis een sociale traditie. Net zo belangrijk als het maken van ongelooflijk lekker voedsel, om deze vervolgens in een smaakvolle omgeving te serveren en op te eten. De catalogus met ronde eethoeken van Dekbed-Discounter is tot de rand gevuld met fantastische toevoegingen voor je huis.Waarom kiezen voor ronde eethoeken en boven rechthoekige of vierkante eethoeken? Ronde eethoeken hebben geen randen. Dit kenmerk geeft een groter gevoel van harmonie aan een kamer. Het evenwicht dat wordt aangewakkerd, brengt gezelligheid met zich mee tijdens het nuttigen van maaltijden.

In welke materialen zijn de ronde eethoeken beschikbaar? De meeste eethoeken op de website van Dekbed-Discounter zijn gemaakt van hout. De catalogus van Dekbed-Discounter beschikt ook over een breed scala aan afwerkingen om je huis het beste tot zijn recht te laten komen. Op welke zaken moet ik letten bij het doorbladeren van de selectie ronde eethoeken van Dekbed-Discounter? Er zijn verschillende modellen te vinden die een uitbreidingsalternatief bieden, variërend van uitschuifbaar tafelblad, of vouwstoelen. Je kunt ook kiezen uit een assortiment rugleuningstijlen en tafelstijlen om de perfecte esthetiek voor je huis te bereiken. Een bescheiden eethoek voor twee personen en een model met plaats voor 10 personen. Gestoffeerde stoelen of massief houten materialen. Dit zijn slechts enkele van de vele keuzes binnen handbereik om de ronde eethoek van je dromen te vinden. De missie van Dekbed-Discounter is om je meubels bij je huis te laten passen en naadloos in overeenstemming te brengen met je bestaande design