Woezel en Pip dekbedovertrekken

Leuke Woezel en Pip dekbedovertrekken kopen? Het ideale cadeau voor je kinderen, om hen daar op een mooie manier mee te verrassen. Bestel ze online en maak het bed er alvast mee op. Of blader samen met je kleine door de mooie collectie, waarna wij er voor je mee aan de slag gaan om de verzending in orde te maken. Beschikbaar in diverse maten en natuurlijk de diverse materialen, zodat je daar online eenvoudig een keuze uit maakt.

Is je kleine jongen of meisje gek op Woezel en Pip? Met de dekbedovertrekken zorg je ervoor dat ze zich in de slaapkamer in een heel andere wereld kunnen wanen. Dichtbij hun helden, waar ze het liefst zoveel mogelijk tijd mee doorbrengen. En waardoor ze wellicht net iets eerder naar bed gaan, of je dat in ieder geval geen twee keer hoeft te vragen. Zodat jij er ook op een leuke manier plezier van hebt.

Bekijk alle dekbedovertrekken

Kinder Woezel en Pip dekbedovertrekken voor jongens en meisjes

De kinder Woezel en Pip dekbedovertrekken zijn er voor jongens en meisjes. Bekijk de verschillende bijzondere kleuren en prints, samen of om je kleine mee te kunnen verrassen. Maak het bed er mee op en vertel ze dat je een verrassing voor ze hebt op de slaapkamer. Houd er wel rekening mee dat ze waarschijnlijk het liefst meteen hun bed in zullen duiken, om daar samen met hun helden in slaap te vallen.

Woezel en Pip kinder dekbedovertrekken in maat 120x150

De kinder dekbedovertrekken van Woezel en Pip zijn er in allerlei verschillende maten. Zoals in 120x150 voor de kleine jongens en meisjes, net als in 140x200 als ze al wat groter worden. Houd er rekening mee dat je de breedte van het dekbed aan moet houden, in plaats die van het matras. Op die manier kies je ook de overtrekken net als de dekbedden een stuk breder, zodat er links en rechts voldoende overhang is.

Je kunt op die manier de verschillende Woezel en Pip dekbedovertrekken kopen in de diverse afmetingen, net als de leuke ontwerpen en prints van bijvoorbeeld Buurman en Buurman. Op die manier maak je een keuze uit de verschillende dekbedovertrekken, altijd op basis van een scherpe prijs voor goede kwaliteit.

Woezel en Pip dekbedovertrekken kopen

Een van de Woezel en Pip dekbedovertrekken voor kinderen kopen? Zoek online een van de leuke prints uit of bestel die zelf alvast voor je kleine. Wij gaan er mee aan de slag, waarna je jouw bestelling snel in huis hebt om daar het bed mee op te kunnen maken. Een goedkope keuze voor goede kwaliteit, beschikbaar in de afmeting die je zoekt en de ideale keuze om je kleine gemakkelijker eerder naar bed te krijgen.

Flanellen Woezel en Pip kinder dekbedovertrekken

Benieuwd naar de verschillende mooie materialen of wil je een meer bijzondere keuze maken? Naast katoen en polyester kun je bijvoorbeeld rekenen op flanellen Woezel en Pip kinder dekbedovertrekken. Een fijn materiaal, net als bijvoorbeeld katoen satijn. Met een subtiele glans, zodat je het bed er stralend mee kunt opmaken en jouw kleine jongen of meid niet kan wachten om er heerlijk in te gaan slapen.