Buurman en Buurman dekbedovertrekken

Vragen jouw kinderen om de Buurman en Buurman dekbedovertrekken of wil jij hen daar op een leuke manier mee verrassen? Dé keuze om jongens en meisjes te laten genieten van hun favoriete avonturen van dit komische duo. In alle afmetingen en in verschillende mooie materialen, zodat de prints met de twee helden van veel kinderen mooi tot uiting komen en een geslaagde keuze zijn in de slaapkamer.

Je hebt online de keuze uit een breed assortiment dekbedovertrekken van Buurman en Buurman. Zodat je het beddengoed wel op een heel bijzondere manier kunt gebruiken, als mooie en leuke keuze tegelijk. Bekijk de diverse ontwerpen en blader er samen met de kinderen doorheen. Of bestel online een van de overtrekken, zodat je het bed er mee op kunt maken. Probeer dat wel handiger te doen dan Buurman en Buurman, zodat er niets mis zal gaan.

Bekijk alle dekbedovertrekken

Kinder Buurman en Buurman dekbedovertrekken voor jongens en meisjes

De kinder Buurman en Buurman dekbedovertrekken zijn er voor jongens en meisjes, zodat je de keuze hebt uit een breed assortiment met verschillende leuke ontwerpen. Ideaal om samen naar te kijken en alvast zin te krijgen om het bed op te gaan maken. De helden van jouw kinderen, gewoon in de slaapkamer om daar iedere avond ontspannen mee in slaap te vallen. Beschikbaar in 120x150 en in 140x200, zodat je daar zelfs ook zelf gebruik van kunt maken. Als echte fan van Buurman en Buurman, of voor de kinderen die er geen genoeg van kunnen krijgen.

Buurman en Buurman kinder dekbedovertrekken in maat 120x150

De Buurman en Buurman kinder dekbedovertrekken zijn er zowel in 140x200 als in de kleinere maten. Zoals in 120x150, geschikt voor de kinderbedden tot een breedte van 60 of 70cm. Op die manier is er links en rechts voldoende overhang, zoals je daar ook bij een dekbed voor kiest. Het houdt de warmte vast, biedt vrijheid tijdens het slapen en zorgt ervoor dat je het bed er mooi mee op kunt maken.

En zijn de kinderen ook gek op K3? Ook daarvan kun je online dekbedovertrekken kopen, net als die van Buurman en Buurman in de diverse maten en materialen. Doe online inspiratie op met ons complete assortiment, zodat je daar een goede keuze uit maakt en het daar in ieder geval niet aan zal liggen.

Buurman en Buurman dekbedovertrekken kopen

We hebben de overtrekken voor kinderen van Buurman en Buurman en andere ontwerpen netjes voor je op voorraad. Zo kunnen we de verzending snel in orde maken en heb jij jouw bestelling vlot in huis.

Buurman en Buurman kinder dekbedovertrekken van flanel of andere materialen

Online een Buurman en Buurman dekbedovertrek kopen en naast katoen en polyester benieuwd naar de andere materialen die er beschikbaar zijn? Je kunt bijvoorbeeld rekenen op microvezel met dezelfde anti-allergische werking als polyester. Of maak gebruik van satijn of flanel, twee materialen met een mooie subtiele glans. Vergelijk de materialen en de verschillende afmetingen, zodat je daar online een goede keuze uit kunt maken voor de kinderen.