Dora dekbedovertrekken

Dora dekbedovertrekken kopen? De ideale keuze voor je kleine, die gek is op deze vrolijke dame uit de bekende series. Zorg ervoor dat jouw jongen of meisje ermee naar bed kan gaan en weer mee op kan staan. Zodat je geen moment voorbij hoeft te laten gaan om samen met Dora te zijn, iets waar veel kinderen ontzettend blij van worden. Verras ze met een kinder dekbedovertrek van Dora of zoek samen online een leuke print uit.

De dekbedovertrekken van Dora zijn op die manier een uitstekende keuze voor kinderen. Om het bed op een vrolijke manier mee op te maken, zowel voor jongens als voor meisjes. Ga samen op avontuur in de slaapkamer, in de afmeting die je zoekt bij het dekbed dat je op het matras hebt liggen. Direct bij ons uit de eigen voorraad, zodat we de dekbedovertrekken van Dora meteen kunnen verzenden en jij of jullie het bed daarmee op kunnen maken.

Bekijk alle dekbedovertrekken

Jongens en meisjes kinder dekbedovertrekken Dora

De dekbedovertrekken van Dora zijn er voor jongens en voor meisjes, zodat je de keuze hebt uit een breed assortiment. Bekijk de verschillende leuke ontwerpen met vrolijke kleuren, zoals je die ook kent van de programma’s en boekjes. Ga samen met Dora op avontuur en maak het een feestje om lekker vroeg naar bed te gaan. Met een Dora dekbedovertrek voor kinderen weet je zeker dat het een stuk gemakkelijker wordt om ze op tijd naar bed te laten gaan.

Dora kinder dekbedovertrekken in maat 120x150

De Dora dekbedovertrekken zijn er in verschillende handige formaten, om het bed mooi mee op te kunnen maken. Bijvoorbeeld in 120x150, geschikt voor een bed van 60x150 of in 70x150. Op die manier heb je in de breedte voldoende overhang, om de warmte goed vast te houden, het bed mooi op te maken en ervoor te zorgen dat je kindje zich tijdens de nacht vrij kan bewegen.

Uiteraard heb je aan de andere kant ook de keuze uit een aantal tiener dekbedovertrekken, zodat je het beddengoed mooi met je jongen of meisje mee kunt laten groeien. Doe online inspiratie op met alle dekbedovertrekken, om niets van het beschikbare moois over het hoofd te hoeven zien.

Online Dora dekbedovertrekken bestellen

Je kunt de dekbedovertrekken van Dora eenvoudig online bestellen, gewoon bij ons uit de eigen voorraad. Bekijk samen met je jongen of meisje de verschillende leuke prints, of zorg voor een verrassing door het bed er alvast mee op te maken. Wij dragen graag bij aan die verrassing, door de verzending snel in orde te maken en ervoor te zorgen dat jij de overtrek vlot in huis hebt.

Dora kinder dekbedovertrekken van flanel of andere materialen

Je hebt online de keuze uit kinder dekbedovertrekken van Dora in bijvoorbeeld katoen en in synthetische materialen, zoals polyester en microvezel. En ben je op zoek naar een beetje meer luxe, dankzij een subtiele glans en een lekker zacht materiaal? Koop dan een van de Dora dekbedovertrekken in flanel of in katoen satijn, net als in een van de andere luxe materialen die er beschikbaar zijn.