Camouflage dekbedovertrekken

Een dekbedovertrek met camouflage kopen? Een mooie stoere keuze, waarmee je de slaapkamer omtovert tot een bijzonder terrein waarin het oppassen is. Of waarin je zonder zorgen kunt slapen, om heerlijk comfortabel in slaap te vallen. Beschikbaar in verschillende kleurtinten, maar altijd met het doel om je zo goed mogelijk onzichtbaar te maken in de natuur. In de diverse materialen, waarvan katoen, polyester en microvezel de bekendste zijn.

Je hebt online de keuze uit verschillende stijlen, zodat je de camouflage dekbedovertrekken met elkaar kunt vergelijken. En bekijk bovendien de maten die er beschikbaar zijn, zowel voor de eenpersoonsbedden als bijvoorbeeld voor de tweepersoonsbedden. In de mooiste materialen en in de maat die je nodig hebt. Om jouw bed mooi op te maken met een dekbedovertrek met camouflage, zodat het daar niet aan zal liggen in de slaapkamer.

Bekijk alle dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken camouflage in verschillende stijlen

De verschillende stijlen maken het makkelijker om het interieur van de slaapkamer helemaal naar jouw wens te maken. Zoek je naar het bekende camouflage-patroon voor een dekbedovertrek? Gaat het je vooral om de verschillende tinten groen en bruin, die je mooi wilt laten combineren? Je hebt de keuze uit diverse stijlen, maar altijd met camouflage om jouw slaapkamer daarmee het interieur te geven dat je zoekt.

En houd natuurlijk rekening met de verschillende materialen die er beschikbaar zijn. Katoen satijn en flanel staan bijvoorbeeld bekend om hun fijne glans, terwijl katoen over het algemeen een stuk stugger zal zijn. Met een fijne verkoelende werking, inclusief een goede vochtabsorptie. Verder heb je bijvoorbeeld de keuze uit microvezel en polyester voor een anti-allergie dekbedovertrek met camouflage, met een fijne gesloten structuur.

Eenpersoons camouflage dekbedovertrekken en andere maten

De camouflage dekbedovertrekken zijn er in 140x200, in 240x200 en in allerlei andere maten. Voor een eenpersoonsbed of een tweepersoonsbed, afhankelijk van de maat van jouw bed en het matras. Houd er rekening mee dat je de maat van je dekbed aanhoudt, die breder hoort te zijn dan die van je matras. Op die manier is er links en rechts voldoende overhang, om de warmte vast te houden, vrij te bewegen en je bed er mooi mee op te kunnen maken.

Dat geldt voor de verschillende camouflage dekbedovertrekken in 140x200 en 240x200, net als voor de andere modellen. Zoals de ontwerpen met veren, die ook zeer de moeite waard zijn. Doe online inspiratie op met de verschillende mooie dekbedovertrekken, die je eenvoudig kunt bestellen bij ons uit de eigen voorraad. Wij gaan er voor je mee aan de slag, zodat jij jouw bed er snel mee kunt opmaken.

Camouflage dekbedovertrekken kopen

Een van de camouflage dekbedovertrekken kopen? Je hebt online de keuze uit een breed assortiment, net als met de andere patronen die er beschikbaar zijn. In iedere maat die je zoekt en uiteraard in het materiaal waar jij graag onder wilt slapen. Wij gaan er vanuit onze voorraad mee aan de slag, zodat je er de deur niet voor uit hoeft en je er toch snel op kunt rekenen. Standaard vlot in huis, om jouw bed op te maken met een dekbedovertrek met camouflage.