Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Rozen dekbedovertrekken

Slapen in een bed van rozen, wie wil dat niet? Het kan met de dekbedovertrekken met rozen. Je hebt de keuze uit tal van leuke prints en mooie ontwerpen, die je eenvoudig en goedkoop online kunt bestellen. Wij hebben de rozen dekbedovertrekken voor je op voorraad, zodat we de verzending daarvan naar jouw adres meteen voor je in orde kunnen maken. Bestel direct, dan lig jij binnenkort in een bed van rozen of kun je jouw partner daarmee verrassen.

Ontdek de verschillende prints binnen de dekbedovertrekken met rozen die er beschikbaar zijn. Je hebt op die manier de keuze uit allerlei stijlen, met heel grote rozen of juist de kleinere exemplaren. In alle mooie materialen die je kunt bedenken, zodat je daar lekker verkoelend onder kunt slapen of je geen last hebt van je allergieën. Op die manier maken we het je graag gemakkelijk om een goede keuze te maken uit de verschillende rozen dekbedovertrekken, die je online kunt kopen.

Bekijk alle dekbedovertrekken

Rozen dekbedovertrekken en vele andere prints

De verschillende prints zorgen ervoor dat je iedere dag in een ander bed met rozen zou kunnen slapen. Bekijk de overwegend witte overtrekken met een paar rode rozen of kies bijvoorbeeld voor roze. Samen met het groen van de bloemen, waardoor er een heel klassieke, landelijke en sierlijke uitstraling ontstaat. Van heel elegant tot meer modern met een paar grote rode rozen. In combinatie met zwart, wit of grijs, zodat je er echt alle kanten mee op kunt.

Jij bepaalt zelf hoe jouw bed met rozen eruit komt te zien dankzij de verschillende dekbedovertrekken. En heb je een voorkeur voor een bepaald materiaal? Katoen werkt lekker verkoelend, terwijl katoen satijn en flanel ervoor zorgen dat je kunt rekenen op een subtiele glans over het opgemaakte bed. Synthetische materialen werken goed bij allergieën en met linnen kies je weer voor heel andere unieke eigenschappen.

Tweepersoons Rozen dekbedovertrekken, ook met diverse andere prints

De rozen dekbedovertrekken zijn er voor jullie samen op de tweepersoonsbedden, net als voor eenpersoonsbedden en natuurlijk ook voor de kinderbedden. Houd er rekening mee dat je de maat van het dekbed aan dient te houden, niet die van het matras. Dat betekent 140x200 op een eenpersoonsbed en 240x200 op een tweepersoonsbed. Op die manier voorkom je een te kleine maat, waardoor er links en rechts niet voldoende overhang zou zijn om de warmte goed vast te kunnen houden.

Dat geldt voor de dekbedovertrekken met rozen, net als voor de modellen met strepen en de andere dekbedovertrekken bij ons uit het assortiment. Doe daarmee op je gemak inspiratie op, om jouw bed er stralend mooi mee op te kunnen maken.

Rozen dekbedovertrekken kopen

Een van de rozen dekbedovertrekken kopen? Je hebt online de keuze uit tal van mooie modellen, altijd afgestemd op de manier waarop jij de slaapkamer graag wilt inrichten. Zorg ervoor dat je online een mooie keuze maakt, dan gaan wij er online voor je mee aan de slag. Op die manier betaal je een scherpe prijs, voor een mooie dekbedovertrek met rozen waar je jouw bed daarna zo snel mogelijk kunt opmaken.

Kees
Kan ik je helpen?