Schelpen dekbedovertrekken

Een dekbedovertrek met schelpen kopen? Je kunt voor je gevoel iedere ochtend wakker worden op het strand, met de mooiste schelpen om je heen. En voor je gevoel het unieke zachte briesje dat over het water gaat, terwijl dat aan je voeten kabbelt en ervoor zorgt dat je helemaal tot rust komt. Zodra je in slaap wilt vallen dan, want ’s morgen ben je er onder de schelpen dekbedovertrekken weer fit en klaar voor een nieuwe dag natuurlijk.

Een schelp op een dekbedovertrek is op die manier om meerdere redenen een mooie keuze. Vooral in de verschillende stijlen, zowel voor kleine kinderen als wanneer je daar zelf gebruik van wilt maken. Bekijk de diverse materialen die er beschikbaar zijn, net als de afmetingen die je kunt gebruiken op een eenpersoonsbed of een tweepersoonsbed. Zo maak je altijd een goede keuze voor een van de mooie prints en ontwerpen, die wij meteen vanuit voorraad naar je zullen verzenden zodra je die bestelt.

Bekijk alle dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken schelp in verschillende stijlen

De dekbedovertrekken met een schelp zijn er in verschillende stijlen. Van bijna wit met een paar schelpen tot de meer opvallende patronen die ervoor zorgen dat je ook tussen de zeesterren komt te liggen. Wat dat betreft kun je er alle kanten mee op, om de slaapkamer een zomers tintje te geven en het te laten lijken alsof je op het strand bent. Wat dat betreft kun je er alle kanten mee op, als je houdt van de schelp en je daar het liefst ook onder zou slapen.

Zodra je de dekbedovertrekken met schelpen bestelt is de zee nooit ver weg, waardoor je voor je gevoel al heerlijk verkoelend in slaap kunt vallen. En wil je dat effect verder versterken? Kies dan voor een model van katoen. Op die manier draagt het materiaal er aan bij dat je het ’s nachts ook in de zomer niet snel te warm zal krijgen. Verder kun je gebruik maken van een paar synthetische materialen, net als van flanel, linnen of katoen satijn voor de luxe keuzes die er beschikbaar zijn.

Schelp dekbedovertrekken, ook in kindermaat

De schelp dekbedovertrekken zijn er in de maat die jij nodig hebt, ook als dat een kindermaat is. Bestel de modellen in 120x150 om het kinderbed mee op te maken of maak bijvoorbeeld gebruik van 140x200 voor een eenpersoonsbed. Net als 240x200 voor een tweepersoonsbed een stuk breder dan het matras waar je op slaapt. Zo houd je de warmte gemakkelijker vast, kun je het bed mooi opmaken en heb je de vrijheid om in je slaap voldoende te blijven bewegen.

Zo geldt dat voor de dekbedovertrekken met schelpen, net als wanneer je gek bent op bijvoorbeeld bloemen. En ben je daarnaast benieuwd naar de andere overtrekken die er beschikbaar zijn? De mooie dekbedovertrekken kun je online met elkaar vergelijken, om daar een mooie keuze uit te maken.

Schelp dekbedovertrekken kopen

Je kunt online een schelp dekbedovertrek kopen, als mooie keuze voor bij jou in de slaapkamer. Als je houdt van het strand, als de kinderen er gek op zijn of als je gewoon eens toe bent aan iets nieuws. Wij gaan er vanuit voorraad meteen voor je mee aan de slag, zodat je jouw nieuwe dekbedovertrek snel in huis hebt.