Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

K3 dekbedovertrekken

De leukste K3 dekbedovertrekken kopen? Online heb je de keuze uit een breed assortiment. Ga samen op zoek naar de leukste ontwerpen met de drie heldinnen van de kinderen. Zorg ervoor dat hij of zij lekker in slaap kan vallen tussen de drie mooie meiden die de liedjes zingen waar ze geen genoeg van kunnen krijgen. In een fijn materiaal en de maat die je zoekt, terwijl je de dekbedovertrekken van K3 toch goedkoop kunt bestellen en wij zorgen voor de snelle verzending naar jouw adres.

K3 behoort al jarenlang tot de populairste acts voor kinderen en is daarmee de ideale keuze voor een mooie print in de slaapkamer. Om er daarmee voor te zorgen dat jouw jongen of meisje zonder morren meteen naar bed gaat, om zo snel mogelijk onder de K3 dekbedovertrek te kunnen liggen. Zodat jij er ook plezier van hebt, omdat het een stuk gemakkelijker wordt om ze op tijd naar bed te brengen.

Bekijk alle dekbedovertrekken

Kinder K3 dekbedovertrekken voor jongens en meisjes

De kinder K3 dekbedovertrekken zijn er voor jongens en voor meisjes, dankzij de verschillende ontwerpen waar je online uit kunt kiezen. In de bekende kleuren van de regenboog en met de drie meiden daarop. Of met een ander ontwerp, volgens de populaire liedjes van de zangeressen. Kijk online samen met je kleine naar de leuke overtrekken voor de dekbedden. Of bestel een van de kinderovertrekken van K3, om het bed alvast mee op te maken en jouw kleine blij te maken met een geslaagde verrassing.

K3 kinder dekbedovertrekken in maat 120x150

Je hebt online de keuze uit allerlei K3 kinder dekbedovertrekken, bijvoorbeeld in de maat 120x150. Die is goed geschikt voor een kinderbedje, met een lengte van 150cm en een breedte van zo’n 60 - 70cm. Op die manier is er aan de beide zijkanten voldoende overhang, om de warmte vast te houden, het bed mooi op te maken en er in vrijheid onder te kunnen slapen.

En zoek je naast de K3 dekbedovertrekken ook naar andere leuke ontwerpen voor kinderen? Bekijk dan bijvoorbeeld de modellen van Lego, voor stoere verschijningen en leuke prints ook voor meisjes. Je kunt online inspiratie opdoen met alle overtrekken voor kinderen, en natuurlijk voor volwassenen, zodat je het bed daarmee altijd mooi op kunt maken.

Online K3 dekbedovertrekken bestellen

Bestel je online een van de dekbedovertrekken van K3? Wij gaan er meteen vanuit voorraad voor je mee aan de slag, zodat je jouw bestelling snel in huis hebt. Om je kleine jongen of meisje er niet lang op te hoeven laten wachten. En om het bed er meteen op mee te kunnen maken, waarna je jouw kleine waarschijnlijk even niet meer zal zien. Omdat de kinderen niets liever willen dan er meteen onder slapen.

K3 kinder dekbedovertrekken van flanel of andere materialen

De K3 kinder dekbedovertrekken kun je kopen in katoen en in polyester of microvezel, een aantal fijne materialen. En ben je aan de andere kant op zoek naar een meer bijzonder materiaal? Dan is flanel goed geschikt, net als katoen satijn voor een subtiele glans over het mooie materiaal.

Kees
Kan ik je helpen?