Hoge boxspring kopen

Een hoge boxspring kopen? Dit type bed is standaard hoger dan veel andere bedden. Het zorgt voor een mooie luxe en robuuste uitstraling in de slaapkamer, terwijl het bed bovendien heerlijk ligt. Op die manier komen een paar belangrijke elementen bij elkaar.

De hoogte van jouw boxspring hangt af van een paar verschillende onderdelen. Het gaat uiteraard om de dikte van het matras en de topper die je daarop plaatst, maar ook om de matrasbodem en om de poten die je gebruikt. Kies je bijvoorbeeld voor 10cm hoge poten? Dan komt het bed in z’n geheel wat hoger te staan, waardoor er een meer statige uitstraling in de slaapkamer ontstaat.

Tip: kies je een hoge boxspring met losse matrassen? Gebruik een koppelklem om alles netjes bij elkaar te houden.

Hoge boxspring 180x200 of 160x200

Wil je een hoge boxspring in 180x200 of in 160x200 kopen? Het zijn de twee meest populaire maten in Nederland voor een tweepersoonsbed. De gebruikelijke maat was altijd 160cm breed, maar dankzij 180cm breedte heb je twee volledige eenpersoonsbedden naast elkaar. Je hebt op die manier meer dan voldoende ruimte om je vrij te bewegen, waarmee je ervoor zorgt dat je op de hoge boxspring heerlijk ontspannen kunt slapen.

Je kunt een hoge boxspring kopen in ieder maat waar je naar op zoek bent. Kijk goed naar de lighoogte. Die bedraagt bijvoorbeeld 55 of zelfs 60 centimeter. Dat bestaat uit 10cm voor de poten, daarna zo’n 20 tot 25 centimeter voor de matrasbodem en hetzelfde nog een keer voor het matras. Je kunt zelfs gebruik maken van een topper, waardoor het geheel nog wat hoger uitkomt. Op die manier slaap je op een hoge boxspring, die 60cm of zelfs iets hoger kan zijn.

Let op: houd er rekening mee dat een hoge boxspring mooi statig oogt, maar dat instappen lastiger kan zijn als je wat kleiner bent. Andersom biedt het juist meer comfort als je langer bent.

Hoge boxspring kopen of leasen bij Dekbed-Discounter

Een hoge boxspring kopen of leasen? Bij Dekbed Discounter bieden we je graag de kans om de hoogte eerst eens te komen ervaren. Kom daarvoor naar onze beddenwinkel in Gouda. Je kunt daar op je gemak komen proefliggen, zowel op de hoge als op de lage modellen.

Wij helpen je de verschillende boxsprings met elkaar te vergelijken, zodat je daar een goede keuze uit kunt maken. Het is de beste manier om zelf te ontdekken welke hoogte het best aansluit bij jouw wensen voor een boxspring in 160x200 of in 180x200 centimeter. Wist je dat je naast boxsprings ook banken kunt leasen?

Vragen over de hoogte van boxsprings of over een van onze andere producten om heerlijk te slapen? Gebruik tussen 09:00 en 21:00 uur onze live-chat, bel ons op telefoonnummer 085 3032 813, stuur ons een e-mail naar klantenservice@dekbed-discounter.nl of stuur ons een bericht op Facebook https://www.facebook.com/dekbed.discounter/. We horen graag van je!