Boxspring kopen?

 

 

 

 

 

beddenwinkel-Gouda

 

Beste Boxspring

Wil je de beste kwaliteit boxspring en ultiem slaapcomfort ervaren voor de scherpste prijs? Dekbed Discounter focust op de beste prijs-kwaliteitverhouding en biedt een ruim assortiment allerhande beddengoedproducten van verschillende materialen en merken. Vanuit het hoofdkantoor in Gouda werkt iedereen hard aan het steeds aanscherpen van de beste prijs-kwaliteitverhouding, het leveren van al jarenlang populaire alsook nieuwe producten en goede service.

Waar?

 

 

 

 

 

 

Openingstijden (alleen op afspraak)


Reis je met het openbaar vervoer? Plan dan hier je reis

Boxspring Hera leasen €39,95 p/m

 

Boxspring Zeus leasen €69,95 p/m

 

Boxspring Eros leasen €49,95 p/m

 

Boxspring Athena leasen €59,95 p/m

 

Boxspring Hercules leasen €79,95 p/m

 

Wij zijn Boxspring Lease by Dekbed-Discounter

 

Boxsprings vind je bij Dekbed-Discounter, de grootste webwinkel in beddengoed van de Benelux. Wij bieden de scherpste prijs voor al jouw boxsprings, bedden, dekbedovertrekken, hoeslakens, en al jouw andere beddengoed en meubels.

Wij hebben een groot assortiment boxsprings van hotelkwaliteit. Kies je favoriete kleur boxspring, zodat je je slaapkamer extra sfeer kunt geven.

Naast boxsprings hebben we ook banken in verschillende soorten stof en leer. Wij onderscheiden onszelf met de beste service, gratis levering, veilig betalen en slaapgarantie.

Hoofdkantoor Gouda