Locatie grote showroom: Edisonstraat 5, 2652 XS Berkel en Rodenrijs, Nederland

 

Boxspring Leasen?

 

 

 

 

 

beddenwinkel-Gouda

 Beste Boxspring

Wil je de beste kwaliteit boxspring en ultiem slaapcomfort ervaren? Dat kan! In onze showroom in Gouda kun je een selectie van onze topmodellen boxsprings uitproberen voor je ze least.

Gratis parkeren Gouda

Je kunt gratis parkeren, we ontvangen je hartelijk met een hapje en een drankje en je wordt geholpen door onze uiterst vriendelijke en kundige slaapexpert die graag de tijd voor je neemt. Waar zie je dit nog tegenwoordig en wat betekent lease nu eigenlijk?

Boxspring Lease showroom 

Je betaalt een vast laag bedrag per maand waarvoor je een boxspring ontvangt met luxe matrassen en een hoofdbord dat bij de boxspring past. De boxspring wordt voor je gemonteerd bij aflevering. Welke boxspring je ook zoekt: elektrisch verstelbaar of een luxe boxspring met pocketvering of bonell veren.

Afspraak maken

Wij hebben precies datgene waar je naar opzoek bent. Maak vandaag nog een afspraak voor onze showroom in Berkel en Rodenrijs, zodat we deze alvast in onze agenda kunnen zetten. We verwelkomen je graag binnenkort in onze showroom. Wil je je reis alvast plannen? Maak dan gebruik van de routeplanner. Je kunt vanaf nu ook voor onze Boxsprings, Banken, Tafels en Stoelen terecht in Rotterdam. Een overzicht van de aanwezige modellen vind je hieronder: 

 

Waar?

 

 

 

 

 

 

Openingstijden (alleen op afspraak)


Reis je met het openbaar vervoer? Plan dan hier je reis

Boxspring Hera

 

Boxspring Zeus

 

Boxspring Eros

 

Boxspring Athena

 

Boxspring Hercules

 

Beddenwinkel Gouda

Boxspring Lease Showroom
Gentseweg 5-11
Gouda, ZH 2803PC

Bezoek alleen op afspraak.