Locatie grote showroom: Edisonstraat 5, 2652 XS Berkel en Rodenrijs, Nederland

 

Boxspring kopen?

 

 

 

 

 

beddenwinkel-Gouda

 Beste Boxspring

Wil je de beste kwaliteit boxspring en ultiem slaapcomfort ervaren? Dat kan! In onze showroom in Gouda kun je een selectie van onze topmodellen boxsprings uitproberen voor je ze least.

Gratis parkeren Gouda

Je kunt gratis parkeren, we ontvangen je hartelijk met een hapje en een drankje en je wordt geholpen door onze uiterst vriendelijke en kundige slaapexpert die graag de tijd voor je neemt.

Afspraak maken

Wij hebben precies datgene waar je naar opzoek bent. Maak vandaag nog een afspraak voor onze showroom in Berkel en Rodenrijs, zodat we deze alvast in onze agenda kunnen zetten. We verwelkomen je graag binnenkort in onze showroom. Wil je je reis alvast plannen? Maak dan gebruik van de routeplanner. Je kunt vanaf nu ook voor onze Boxsprings, Banken, Tafels en Stoelen terecht in Rotterdam. Een overzicht van de aanwezige modellen vind je hieronder: 

 

Waar?

 

 

 

 

 

 

Openingstijden (alleen op afspraak)


Reis je met het openbaar vervoer? Plan dan hier je reis

Boxspring Hera leasen €39,95 p/m

 

Boxspring Zeus leasen €69,95 p/m

 

Boxspring Eros leasen €49,95 p/m

 

Boxspring Athena leasen €59,95 p/m

 

Boxspring Hercules leasen €79,95 p/m

 

Wij zijn Boxspring Lease by Dekbed-Discounter

 

Boxsprings vind je bij Dekbed-Discounter, de grootste webwinkel in beddengoed van de Benelux. Wij bieden de scherpste prijs voor al jouw boxsprings, bedden, dekbedovertrekken, hoeslakens, en al jouw andere beddengoed en meubels.

Wij hebben een groot assortiment boxsprings van hotelkwaliteit. Kies je favoriete kleur boxspring, zodat je je slaapkamer extra sfeer kunt geven.

Naast boxsprings hebben we ook banken in verschillende soorten stof en leer. Wij onderscheiden onszelf met de beste service, gratis levering, veilig betalen en slaapgarantie.

Beddenwinkel Gouda

Boxspring Showroom
Gentseweg 5-11
Gouda, ZH 2803PC

Bezoek alleen op afspraak.