Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Boxspring bij elkaar houden

Jouw boxspring bij elkaar houden, omdat je merkt dat de matrassen de neiging hebben om uit elkaar te schuiven? Het is een bekend probleem, als je gebruik maakt van twee losse matrassen.Dat is een goed idee als jullie beiden zoeken naar een andere stevigheid, maar wel graag in een tweepersoonsbed slapen.

De losse matrassen kunnen dan de neiging hebben om uit elkaar te schuiven, waardoor er een kier tussen ontstaat. Dat valt vaak op te lossen met een topper bovenop de beide matrassen. Op die manier wordt het bed één geheel. Blijkt dat helaas niet voldoende te zijn? Dan kun je daarvoor gebruik maken van een koppelklem voor het matras.

Matrassen bij elkaar houden

Er zijn natuurlijk meer mogelijkheden om de matrassen bij elkaar te houden en niet te laten verschuiven. Merk je bijvoorbeeld dat het matras de neiging heeft om naar beneden te schuiven? In dat geval is een voetbord een goed idee. Het matras wordt op die manier goed tegengehouden, vooral als je aan het hoofdeinde ook gebruik maakt van een hoofdbord. Je voorkomt daarmee dat de matrassen op de boxspring kunnen gaan schuiven.

Merk je dat het matras van de boxspring in de breedte begint te schuiven? Dan is een koppelklem een goede keuze. Je zorgt er daarmee voor dat de matrassen op twee punten aan elkaar komen te zitten, waardoor ze niet meer zijwaarts kunnen bewegen. De matrassen blijven beter op het bed liggen, onafhankelijk van of je daar bovenop gebruik maakt van een topper.

Tip: twijfel je over de bevestiging van koppelklemmen of andere mogelijkheden om de matrassen van jouw boxspring bij elkaar te houden? We leggen het je graag uit, zodat je er niet alleen voor staat. Neem contact met ons op, we horen graag van je.

Hoe Dekbed-Discounter jou kan helpen je boxspring bij elkaar te houden

We helpen je bij Dekbed Discounter graag om jouw ideale boxspring samen te stellen. Uiteraard houden we er daarbij rekening mee dat de matrassen netjes bij elkaar moeten blijven, om jouw boxspring niet steeds uit elkaar te laten schuiven. Als dat toch het geval is denken we met je mee over een oplossing, bijvoorbeeld door middel van een koppelklem. Bovendien helpt het soms om gebruik te maken van speciale anti slipmatten, die je onder het matras kunt plaatsen. Er ontstaat dan meer grip, waardoor je de boxspring beter bij elkaar kunt houden.

Uiteraard leggen we je online graag uit hoe je de matrassen of de complete boxspring bij elkaar kunt houden. En wil je zelf ervaren hoe dat werkt of zoek je naar persoonlijke uitleg door een van onze specialisten? Geen probleem, kom dan naar de beddenwinkel in Gouda. Je kunt de bedden en de oplossingen voor boxsprings en de matrassen daar zelf uit komen proberen en er natuurlijk al je vragen over stellen.

Vragen over de soorten boxsprings of over een van onze andere producten om heerlijk te slapen? Gebruik tussen 09:00 en 21:00 uur onze live-chat, bel ons op telefoonnummer 085 3032 813, stuur ons een e-mail naar [email protected] of stuur ons een bericht op Facebook https://www.facebook.com/dekbed.discounter/ . We horen graag van je! Wist je dat je naast boxsprings ook banken kunt leasen?

Kees
Kan ik je helpen?