Hoekbank Siero

 

Bank Garda

Hoekbank Ted

Bank Graydon

Meubelwinkel

Bij de meeste meubelwinkels moet je meteen afrekenen wanneer je gaat winkelen voor een nieuwe bank of eettafel met een paar stoelen erbij. Stel je eens een meubelwinkel voor waar je niet gelijk hoeft te betalen wanneer je je meubels koopt. Kan niet zul je denken. Echter niets is minder waar. Sinds kort is er een meubelwinkel in Nederland waar je kunt kopen zonder direct te hoeven afrekenen. Wie wil dat nou niet shoppen zonder te hoeven betalen? Heerlijk toch! Vanuit je luie sofa een nieuw bankstel kopen met het beste advies dat je ook krijgt bij een fysieke meubelwinkel. Onze adviseurs staan bijna dag en nacht voor je klaar dankzij onze ruime openingstijden. Nooit in de rij hoeven staan om af te rekenen en zelfs niet meer sjouwen met je eigen meubels. Ook dit doen we meer dan graag voor je. Maar waar vind ik deze meubelwinkel? Online bij Dekbed-Discounter.

Bekijk alle stoffen banken

Meubels kopen

Onze ervaring met de verkoop van boxsprings hebben we gebruikt om banken lease te ontwikkelen. Het nieuwste banken lease concept van Nederland waar je via onze online meubelwinkel of onze fysieke meubelwinkel (showroom) is al vanaf dag 1 een groot succes. De banken vliegen als warme broodjes over de toonbank net als de positieve reviews hierover. Niet gek dat we best trots zijn en het van de daken willen roepen. Traditionele meubelwinkels zijn vaak stoffig en saai. Denk aan de drukte die je aantreft en het eindeloos slenteren door de gigantische winkeloppervlakte. Wanneer je eenmaal je favoriete meubelstuk hebt gevonden dan moet je weer vaak helemaal terug naar de kassa om een medewerker te vinden die je kan helpen met het samenstellen van de bank. Op deze manier kan een meubelwinkel ontzettend veel tijd van je in beslag nemen. Bij ons ben je binnen een paar minuten klaar met het uitzoeken van je nieuwe meubels, je hoeft nergens mee te sjouwen en advies is altijd slechts 1 klik bij je vandaan.

Meubels online

Het grote voordeel van online meubels kopen is dat je veel producten in een oogopslag kunt aanschouwen en beoordelen, zonder hiervoor de hele winkel door te hoeven lopen. Als je dan aan het einde van de winkel je favoriete meubelstuk hebt gevonden, maar je ook nog iets aan het begin gezien had wat er mooi bij past dan moet je weer helemaal teruglopen om dit te gaan pakken. Onze compacte meubelwinkel in Berkel en Rodenrijs tackled dit probleem direct bij de oorsprong door het neerzetten van een ijzersterk en kwalitatief hoogwaardig assortiment dat keuzestress in de meeste gevallen zal wegnemen.