Ga hier naar Black Friday Deals 2019 actie

Hoekbank Siero

 

Bank Garda

Hoekbank Ted

Bank Graydon

Bank op afbetaling

Een bank kopen en in termijnen betalen is vanaf nu mogelijk. Niet alleen banken, maar ook meubels kun je vanaf nu kopen op afbetaling via onze lease constructie. Een bank kopen op afbetaling was nog nooit zo makkelijk. Met de meubel configurator kies je zelf je favoriete model en kleur bank. Zo kun je eenvoudig een bank bestellen op afbetaling. En bij ons koop je een bank op afbetaling zonder BKR. Online een bank kopen op afbetaling hebben we makkelijk voor je gemaakt zodat je geen last krijgt van keuzestress. Zo koop je bijvoorbeeld een leren bank op afbetaling die ook beschikbaar is voor mensen met BKR. Een hoekbank of misschien wel een U bank koop je nu op afbetaling, waardoor je de kosten over 5 jaar kunt spreiden. Een bank op afbetaling kopen is op deze manier een veilige uitgave, omdat je op dit moment geen grote investering hoeft te doen in een dure bank.

Bekijk alle stoffen banken

Bank in termijnen betalen

Een bank in termijnen betalen gebeurd normaal gesproken via een financieringsconstructie. Wij bestellen de bank voor je bij onze leverancier en leveren deze bank op korte termijn bij jou aan huis. Omdat het een lease concept is betaalt u geen rente zoals dit wel het geval is wanneer u een bank in termijnen betaalt bij de meeste andere meubelwinkels. Nog een bijkomend voordeel van onze banken gemaakt zijn voor intensief gebruik. Onze banken zijn ook terug te vinden in de horeca en kantoorpanden over heel de wereld. Samen met onze leverancier streven we ernaar om een bank te leveren die 5 jaar lang eruit blijft zien alsof ie net nieuw is. Ook het comfort mag gedurende deze periode niet in verval raken. Daarom gebruiken we hoogwaardige vering, grenen hout en de beste stoffen en leer die je je maar kunt bedenken. Een bankstel achteraf betalen kan bij ons veilig en snel!

Bank kopen goedkoop

Waarom zou je nog een bank kopen die goedkoop is en niet lekker zit? Je weet nu dat je niet in 1 keer veel geld hoeft uit te geven dankzij onze mogelijkheid om een bank op afbetaling te kopen. We hanteren 12 termijnen per jaar en zorgen maandelijks dat het bedrag automatisch wordt geïncasseerd. Met uw persoonsgegevens gaan we zeer discreet om, zodat u niet bank hoeft te zijn dat deze bij derde partijen belanden. Dat is wel belangrijk vinden wij. Sluit daarom nu met een gerust hard een leasecontract af voor je nieuwe bank waar je vele jaren met veel plezier op zult zitten.