U bank

De U bank vorm ontdekken? Het is een populaire vorm, dankzij de grote hoeveelheid ruimte die er beschikbaar is om op te zitten. Er is plaats voor iedereen, bijvoorbeeld om samen televisie te kijken of om allemaal rond de open haard te kruipen. Het is een mooie keuze voor thuis, natuurlijk beschikbaar in leer en in stof.

De U-vorm voor de bank is ideaal in een grote woonkamer. Met de bank kun je de ruimte op een mooie manier opvullen, waardoor er automatisch een idee van warmte en sfeer ontstaat. Bovendien hebben jullie goed de ruimte om er met vrienden of familie te gaan zitten, om samen te genieten van fijne avonden. De U bank is een uitbreiding op de L bank, om nog meer ruimte te benutten om lekker op te kunnen zitten.

Bank in U-vorm in leer of stof

De bank in U-vorm bestellen in leer of in stof? Het is in de beide gevallen een uitstekende keuze. De modellen zijn beschikbaar met of zonder slaapfunctie en natuurlijk ook in 2,5-zits of 3-zits. Op die manier heb je de keuze uit een uitgebreid assortiment, waarbij je zelf kunt aangeven wat de kleur is waar je naar zoekt.

Stof zorgt voor een belangrijke mate van warmte, terwijl het leer bekendstaat om de moderne en strakke uitstraling. Wij helpen je graag inspiratie op te doen met de beide uitvoeringen, zodat je een grote U bank kunt kopen op de manier die jij mooi vindt. Uiteraard kun je in de beide gevallen rekenen op een uitstekend model van goede kwaliteit. Het onderhoud is gewoon bij de prijs inbegrepen, omdat we volledig vertrouwen op de kwaliteit van zowel de bank, het leer als de stof.

Ruime XXL U bank

Zoek je vooral naar een grote U bank? Bekijk onze ruime XXL U banken, waarop er voldoende ruimte is om allemaal tegelijk te gaan zitten. En waar je bovendien goed op kunt slapen, ook als het eigenlijk niet gaat om een U bank met een slaapfunctie. Je hebt meer dan voldoende ruimte, waardoor het daar in ieder geval op geen moment aan zal ontbreken.

Landelijke U bank

Een landelijke U bank kopen of juist op zoek naar een meer modern design? Dankzij lease voor onze banken is het niet nodig om daar jaren voor te sparen en die daarna in één keer af te rekenen. In plaats daarvan betaal je pas vanaf het moment dat je er op kunt zitten, zodat je de kosten over de hele levensduur kunt spreiden. Bovendien is de levering gratis en komen we de bank ook gratis voor je monteren. Niets om je zorgen over te maken, zodat je heel ontspannen een prachtige bank in U-vorm kunt kopen.

Vragen over onze bankstellen of de rest van ons uitgebreide assortiment? Stel je vraag tussen 09:00 en 21:00 uur via de chat, bel ons op telefoonnummer 085 1302 170 of stuur ons een e-mail naar lease@dekbed-discounter.nl. We horen graag van je!