L bank

Een L bank gezocht? Het is een typische hoekbank, met voldoende plaats voor iedereen die erop wil zitten. Uiteraard kun je de lounge zowel rechts als links gebruiken, om de bank naar wens in te delen. Handig om de ideale hoek in de woonkamer te benutten, bijvoorbeeld om mooi naar buiten te kijken of om allemaal rondom de open haard te kruipen.

De L-vormige bank is er in allerlei uitvoeringen, dankzij de verschillende designs waar je de keuze uit hebt. Zoek je naar een modern design met strakke vormen of juist een meer klassieke en sierlijke bank? Er zijn L banken met pootjes en modellen die meteen op de grond lijken te staan. Op die manier krijgen ze een heel robuuste look of juist een elegante uitstraling, afhankelijk van waar je naar op zoek bent. En gaat het je vooral om een grote hoekbank? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Leren L bank kopen

Wil je een bank in een L kopen, het liefst van leer? Dit materiaal is goed van kwaliteit en zorgt voor een mooie moderne uitstraling. Het is op die manier een stijlvolle keuze, die een mooie bijdrage levert aan jouw interieur. De bank is fijn om op te zitten en biedt voldoende plaats, terwijl het daarnaast heerlijk is om er alleen maar naar te kijken.

De bank in L-vorm is goed op te bergen in een hoek van de ruimte, waardoor die relatief weinig ruimte in zal nemen. Op die manier lukt het om veel bank te plaatsen, zonder dat de rest van de ruimte heel krap aan hoeft te voelen. Het is een van de redenen dat de L bank populair is bij een groot aantal mensen.

Tip: de L bank extra nadruk geven? Plaats die in het midden van de kamer, met daarachter een dressoir. Op die manier wordt de bank het middelpunt van de ruimte.

Een moderne stoffen L-vormige bank

Op zoek naar een moderne stoffen L-vormige bank? Het zorgt voor een heerlijk warme uitstraling, die uitnodigt om er lekker op te ploffen en naar jouw favoriete serie of film te kijken. Of om gewoon lekker met elkaar te kletsen, bijvoorbeeld met vrienden en familie die graag bij je langskomen.

L bank met hocker

Een L bank met hocker kopen of de bank in een andere samenstelling bekijken? Je kunt gebruik maken van lease, ook voor onze 2,5-zits en 3-zits banken. Op die manier is de bank in een L-vorm of een andere uitvoering goedkoop beschikbaar, omdat je er pas voor betaalt als je die hebt staan. De levering is gratis, net als de montage en ook het onderhoud als er onverhoopt een keer iets aan de hand zou zijn.

Vragen over onze bankstellen of de rest van ons uitgebreide assortiment? Stel je vraag tussen 09:00 en 21:00 uur via de chat, bel ons op telefoonnummer 085 1302 170 of stuur ons een e-mail naar lease@dekbed-discounter.nl. We horen graag van je!