Hoekbank met chaise longue

Een hoekbank met chaise longue gezocht? Het is de ideale combinatie, waarop je heerlijk kunt ontspannen. De banken bieden voldoende ruimte om er samen op te zitten, terwijl je er bovendien languit op kunt liggen. Ideaal om te genieten van jouw favoriete serie en film, of om gewoon even een dutje te doen.

Twijfel je tussen een hoekbank met een chaise longue en bijvoorbeeld een U bank? Wij zetten de verschillende modellen graag voor je op een rij, zodat je daar een goede keuze uit kunt maken. Bovendien kan de chaise longue zowel links als rechts, om daar in de woonkamer op een handige manier gebruik van te maken.

2 zits bank met chaise longue

Zoek je naar een 2-zits of een 2,5-zits bank met chaise longue? Je creëert op die manier als het ware een hoekbank, omdat het lange deel de hoek omgaat en op die manier handig gebruik maakt van de ruimte die er beschikbaar is. Het is een populaire keuze, waarbij je natuurlijk kunt kiezen voor een brede chaise longue of een smaller model. Kijk goed naar de ruimte die er beschikbaar is, om die heerlijk te benutten en lekker op de bank te kunnen liggen of zitten.

Zoek je specifiek naar een bank met de chaise longue rechts of links? Je hebt de keuze uit verschillende opstellingen en natuurlijk allerlei mooie kleuren. Bovendien zijn de banken er in leer en in stof, waardoor je ook daar jouw eigen voorkeur in kunt aangeven.

Stoffen bank met chaise longue

Een stoffen bank met chaise longue is een heel warme keuze in het interieur, terwijl leer zorgt voor een meer moderne uitstraling op basis van elegant design. Het is de moeite waard om de verschillende modellen te vergelijken, zodat je een goed beeld krijgt van wat er mogelijk is.

3 zits bank met chaise longue

Wil je vooral veel ruimte hebben? Kies dan een 3-zits met chaise longue, links of rechts. Jullie kunnen dan met 4 of 5 personen op de bank zitten, en zelfs meer als jullie het lange deel helemaal gebruiken. Op die manier is er plaats voor iedereen, terwijl de bank met chaise longue toch goedkoop beschikbaar is. Hoe dat kan? Bij ons is het niet nodig om de bank meteen op voorhand af te rekenen.

Design bank met chaise longue

De design bank met chaise longue kun je kopen op basis van lease. Je betaalt pas voor de bank vanaf het moment dat je daar op kunt zitten. Op die manier spreid je de kosten. Bovendien kun je rekenen op gratis levering en gratis montage. En is er onverhoopt een keer iets met de bank aan de hand? Dankzij gratis onderhoud hoef jij je daar geen zorgen over te maken.

Vragen over onze bankstellen of de rest van ons uitgebreide assortiment? Stel je vraag tussen 09:00 en 21:00 uur via de chat, bel ons op telefoonnummer 085 1302 170 of stuur ons een e-mail naar lease@dekbed-discounter.nl. We horen graag van je!