Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Design hoekbank

Een design hoekbank kopen? Het is een mooie keuze voor thuis, zowel om lekker op te zitten als in de vorm van een sierlijke verschijning in de woonkamer. Veel van de design banken hebben mooie hoge poten of staan juist plat op de grond. Afhankelijk van de keuze krijgt de bank een meer elegante of juist een robuuste uitstraling, afhankelijk van waar je naar op zoek bent.

De bekendste design hoekbank is misschien wel de Chesterfield. Het is een kenmerkend design, dankzij de knopen in het leer of in de stof. Je hebt daarnaast de keuze uit een breed assortiment met andere modellen. Beschikbaar als 2,5-zits of 3-zits bank, net als in de vorm van een hoekbank. Op die manier heb je alle ruimte om onderuit te zakken of passen jullie allemaal tegelijk op de bank.

De ideale bank voor een moderne inrichting

Zoek je een hoekbank met een uniek design? Bekijk de strakke designs en de Italiaanse designs die er beschikbaar zijn. Heel modern en elegant of aan de andere kant juist klassiek voor in een warm interieur met fijne details.

Je kunt een design hoekbank of een L-bank kopen, net als een U-bank waarmee je voldoende ruimte hebt om er allemaal tegelijk op te zitten. Wij hebben de hoekbank met het design on stock, waardoor we die meteen kunnen leveren en jij er snel op kunt zitten.

Design U-bank kopen

Wil je een design U-bank kopen of gaat je voorkeur uit naar een Italiaans ontwerp? Bekijk de strakke en de meer klassieke designs en ontwerpen, zodat je de bank goed kunt afstemmen op de rest van het interieur. En minstens zo belangrijk, je kunt bij ons rekenen op gratis levering, gratis montage en ook gratis onderhoud als er een keer wat aan de hand zou zijn. Jij hoeft je dus nergens zorgen over te maken.

Hoekbank strak modern design

Zoek je een hoekbank met een strak en modern design? Het zijn mooie modellen op hoge poten of juist plat op de grond. Vergelijk op die manier de robuuste en stoere modellen met de meer elegante verschijningen die er beschikbaar zijn. Mooie banken, net als de modellen voor 2,5-zits of voor 3-zits die je kunt kopen.

Hoekbank Scandinavisch design

Een design hoekbank kopen en vooral op zoek naar de Scandinavische ontwerpen? De banken zijn minimalistisch en hebben daardoor geen lijn te veel. Het zijn populaire keuzes binnen onze banken voor lease. Het grote voordeel daarvan? Je betaalt pas vanaf het moment dat je erop zit, zodat je de kosten kunt spreiden over de periode waarin je er gebruik van maakt.

Vragen over onze bankstellen of de rest van ons uitgebreide assortiment? Stel je vraag tussen 09:00 en 21:00 uur via de chat, bel ons op telefoonnummer 085 1302 170 of stuur ons een e-mail naar [email protected]. We horen graag van je!

Kees
Kan ik je helpen?