Chesterfield hoekbank

Een Chesterfield hoekbank, die zal je helaas niet snel tegenkomen. Dat komt door het specifieke model en de afwerking, die niet in een hoek te maken is. Je kunt uiteraard wel een 2,5-zits en een 3-zits bank bestellen, die je in een hoek naast elkaar kunt zetten. Op die manier creëer je zelf de hoekbank waar je naar op zoek bent, om de woonkamer daar op een mooie wijze mee in te richten.

De Chesterfield hoekbank is niet zo ruim als een slaap hoekbank, maar biedt wel voldoende plaats om samen televisie te kijken of rond de open haard te kruipen. Het is een mooie bank om te zien die bovendien heerlijk zit, dankzij de fijne ondersteuning met de hoogwaardige materialen.

Hoekbank in Chesterfield look

Een echte Chesterfield hoekbank bestaat wat dat betreft niet, maar je kunt de hoekbank wel in een dergelijke uitstraling samenstellen. Dat gebeurt normaal gesproken in leer, al zijn er ook mogelijkheden met stof. Er is dan sprake van de bekende vormgeving met de knopen, waardoor de bank een meer klassieke uitstraling krijgt.

Tip: gebruik maken van een Chesterfield hoekbank of recht model, maar niet zorgen voor een klassiek interieur? De banken passen ook goed binnen een meer industriële stijl, waardoor je er meerdere kanten mee op kunt.

Dankzij de Chesterfield look heeft de bank een mooie uitstraling, in combinatie met de rest van jouw interieur. Heb je een voorkeur voor een bepaalde kleur? Met name de donkere kleuren zijn heel populair. De Chesterfield hoekbank komt daarmee goed tot zo’n recht.

Chesterfield hoekbank cognac

Wil je de hoekbank met Chesterfield look bestellen in cognac of een andere donkere kleur? Het zorgt er in combinatie met leer of stof voor dat het materiaal een diepe en warme uitstraling krijgt. De bank nodigt uit om lekker in weg te zakken of een goed boek op te lezen. Daarnaast is het de ideale keuze om lekker onderuit te zakken en een goede film of een fijne serie te kijken. Doe inspiratie op met de verschillende mooie modellen, zodat de bank precies aansluit bij waar je naar op zoek bent.

Chesterfield hoekbank uitgevoerd in stof

Zoek je een Chesterfield hoekbank in stof in plaats van in leer? Je hebt de keuze uit stof en leer, zoals dat ook geldt voor de 2,5-zits en de 3-zits banken die er beschikbaar zijn.  Je kunt de banken kopen op basis van lease, waardoor het niet nodig is om daar in één keer het volledige bedrag voor over te maken. In plaats daarvan spreid je de kosten over de periode dat je er gebruik van maakt. En het beste van alles? Zowel de levering, montage als het onderhoud zijn helemaal gratis. Jij hoeft je dus nergens zorgen over te maken.

Vragen over onze bankstellen of de rest van ons uitgebreide assortiment? Stel je vraag tussen 09:00 en 21:00 uur via de chat, bel ons op telefoonnummer 085 1302 170 of stuur ons een e-mail naar lease@dekbed-discounter.nl. We horen graag van je!