Ga hier naar de 3 Halen = 1 Betalen actie

Bankstel op afbetaling

Een bankstel op afbetaling kopen? Het is een voordelige keuze, om er niet eerst jaren voor te hoeven sparen. In plaats daarvan betaal je een vast laag bedrag per maand, vanaf het moment dat je zelf daadwerkelijk op de bank kunt zitten.

Je betaalt voor de luxe bankstel poten en voor de zittingen, net als voor de gebruikte stof en het leer. We berekenen een vast bedrag per maand, waarmee jij goed weet waar je aan toe bent. Een prettig idee, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Bankstel op afbetaling zonder BKR

Gebruik maken van een bankstel op afbetaling, maar dan zonder BKR? Of zonder negatieve BKR-registratie? Er is standaard geen sprake van een negatieve registratie. Die ontstaat pas op het moment dat je jouw betalingen niet op tijd zou doen, zowel voor de bank als voor andere producten die je op deze manier koopt. Er is daarom niet veel aan de hand op het moment dat je kiest voor koop op afbetaling.

Wij bieden je aan de andere kant een interessant alternatief, op basis van lease. Je kunt het bankstel op afbetaling kopen, zonder rente te hoeven betalen. In plaats daarvan betaal je een vast bedrag per maand voor het gebruik van de bank. Dat is inclusief de levering, de montage en zelfs het onderhoud wat er eventueel aan moet plaatsvinden.

Bankstel op afbetaling zonder BKR check

Zoek je een bankstel op afbetaling zonder BKR check? Houd er dan rekening mee dat de BKR check er is om te voorkomen dat je te hoge schulden maakt. De controle is er uiteindelijk voor jou, zodat je niet te veel verplichtingen aangaat en alles netjes kunt blijven betalen.

Dankzij lease voor jouw bankstel is het niet nodig om in één keer het volledige bedrag over te maken. In plaats daarvan betaal je een vast laag bedrag per maand, zonder bijkomende kosten waar je niet op zit te wachten. Een prettig alternatief als je niet eerst voor de bank hebt kunnen sparen, maar het model dat je hebt staan wel aan vervanging toe is.

Bankstel online kopen op afbetaling

Wil je jouw bankstel online kopen en op afbetaling? Je kunt bij ons gebruik maken van lease, waardoor er in ieder geval geen sprake is van rente. In plaats daarvan berekenen we vooraf wat de kosten per maand zullen zijn, zowel voor een bank van leer als een bank van stof of in een speciale uitvoering. Jij weet precies waar je aan toe bent, waarna je betaalt vanaf het moment dat je zelf op de bank kunt zitten. Of kunt liggen, omdat je nu misschien wel een lekker grote en luxe bank kunt bestellen.

Vragen over onze bankstellen of de rest van ons uitgebreide assortiment? Stel je vraag tussen 09:00 en 21:00 uur via de chat, bel ons op telefoonnummer 085 1302 170 of stuur ons een e-mail naar lease@dekbed-discounter.nl. We horen graag van je!