Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Bankstel poten

Een bankstel op poten kopen of benieuwd naar de verschillende modellen die er beschikbaar zijn? Op hoge slanke poten krijgt een bank al snel een moderne uitstraling, terwijl er aan de andere kant ook heel klassieke modellen beschikbaar zijn. Op die manier kun je meerdere kanten op met de poten van een bankstel, afhankelijk van de stijl waar je naar zoekt en hoe natuurlijk de rest van het interieur er nu uitziet.

Bovendien kun je de bankstel poten verhogen of vervangen, op het moment dat je een andere look wilt of als de kwaliteit daarvan achteruit is gegaan. Met name bij ouderen banken zijn de poten soms versleten. Het is dan verstandig om die te vervangen of een mooie nieuwe bank uit te zoeken, iets dat dankzij lease gelukkig niet duur hoeft te zijn.

Bankstel poten hout

Op zoek naar een bankstel op poten van hout, waarbij dat materiaal ook als zodanig zichtbaar blijft? Het zijn de meer landelijke en klassieke banken, die bijvoorbeeld rond en stevige poten hebben. Ze zijn vaak behoorlijk robuust en hebben vaak een bruine kleur. Op die manier dragen ze bij aan de uitstraling van de bank, zoals dat aan de andere kant ook geldt voor de meer moderne exemplaren in bijvoorbeeld RVS en staal.

Losse poten voor bankstel

Losse poten voor een bankstel nodig of ervoor zorgen dat die na een tijdje vervangen kunnen worden? Daar heb je met onze banken op basis van lease gelukkig geen omkijken naar. De poten van het bankstel zijn net zo belangrijk als de zitting en de stof of het leer. Dat betekent dat we er gedurende de leaseovereenkomst netjes voor zorgen dat de poten in orde zijn. En is dat niet het geval of moet er onderhoud plaatsvinden? We komen de bankstel poten vervangen of zullen die netjes herstellen. Daar hoef jij je geen zorgen over te maken, waardoor je optimaal kunt genieten van de fijne bank waar je op kunt zitten.

Bankstel poten RVS

Bankstel poten in RVS gezocht bij een mooie bank of benieuwd naar de andere materialen die er beschikbaar zijn? Bekijk de verschillende mooie banken, die we snel kunnen leveren. Dat doen we op basis van lease, waardoor je daar vanaf het moment dat je erop zit een vast laag bedrag per maand voor betaalt. Het is niet nodig om er eerst voor te sparen en daarna in één keer het grote bedrag voor over te maken. De levering op jouw adres is natuurlijk gratis, net als de montage door onze specialisten. Op die manier zorgen we er vanaf de poten tot en met de kleinste details voor dat jij kunt rekenen op een mooie nieuwe bank.

Vragen over onze bankstellen of de rest van ons uitgebreide assortiment? Stel je vraag tussen 09:00 en 21:00 uur via de chat, bel ons op telefoonnummer 085 1302 170 of stuur ons een e-mail naar [email protected]. We horen graag van je!

Kees
Kan ik je helpen?