Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Bankstel leer

Een bankstel van leer kopen en daarvoor op zoek naar hoge kwaliteit? Een lederen bankstel is een droom van veel mensen, die wij graag bereikbaar maken. We zorgen er met de verschillende soorten leer voor het bankstel voor dat je kunt rekenen op niets minder dan de beste kwaliteit.

Tip: op zoek naar leer voor de bank, mét de warmte van stof? Er zijn soorten beschikbaar die bestaan uit 75% leer en 25% stof. Je hebt op die manier de duurzaamheid en sterkte van het leer, gecombineerd met de warme uitstraling van de stof.

Uiteraard is het leren bankstel beschikbaar in verschillende kleuren, zodat je dat mooi kunt afstemmen op jouw interieur. Zoek je naar een donkere leren bank in bruin, antraciet of zelfs zwart? Je hebt verder de keuze uit verschillende grijstinten, net als uit de meer opvallende kleuren. Op die manier maak je daarmee een mooie keuze, voor een bank die een groot aantal jaren mee kan.

Bankstel bruin leer

Een bankstel in bruin leer kopen? Het is een populaire kleur, die je zowel met een modern als een meer klassiek interieur goed kunt combineren. Het is een kleur die er in allerlei tinten is, zoals in cognac voor een mooie retro-look. En ga je voor meer landelijk of juist meer modern? Wij laten je graag zien wat er mogelijk is, om het bankstel in leer vorm te geven aan de hand van jouw specifieke smaak. Bovendien is het een goed idee om daar een paar leuke accessoires in dezelfde kleur bij te bestellen, zodat het geheel rust zal uitstralen.

Bankstel leer cognac

Mooi leer voor het bankstel gezien in cognac? Het is een prachtige kleur, die op klassieke banken heel mooi tot z’n recht komt. Dat geldt voor een Chesterfield met de kenmerkende knopen, net als voor de andere modellen die er beschikbaar zijn. Bijvoorbeeld in 2 zits en in 3 zits, net als wanneer je zoekt naar een hoekbank. Wij helpen je graag inspiratie op te doen met de verschillende mooie banken, zodat je daar op je gemak een goede keuze uit kunt maken.

Bankstel zwart leer

Zoek je een bankstel in zwart leer? Het is een heel stoere en mooie keuze, die goed past in zowel een modern als een meer klassiek interieur. Je hebt natuurlijk de keuze uit verschillende modellen, die je allemaal op basis van lease kunt bestellen. Dat betekent dat je er niet eerst jaren voor hoeft te sparen, omdat je niet in één keer een groot bedrag hoeft over te maken. In plaats daarvan betaal je een vast laag bedrag per maand. Op die manier betaal je voor de bank vanaf het moment dat je daar zelf op kunt zitten. Bovendien is de levering natuurlijk gewoon gratis, net als de montage bij jou in de woonkamer.

Vragen over onze bankstellen of de rest van ons uitgebreide assortiment? Stel je vraag tussen 09:00 en 21:00 uur via de chat, bel ons op telefoonnummer 085 1302 170 of stuur ons een e-mail naar [email protected]. We horen graag van je!

Kees
Kan ik je helpen?