Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Lederen bankstel

Een lederen bankstel kopen? Het is een prachtige keuze en voor veel mensen een droom, die wij helpen werkelijkheid te maken. We gebruiken leer van hoge kwaliteit, bijvoorbeeld in bruin, in zwart, in grijs of in een andere kleur waar je naar op zoek bent. Je maakt daarmee een mooie keuze, bijvoorbeeld in combinatie met een relaxsysteem of als hoekbank waar je al jaren naar op zoek bent. De banken zijn er in groen en in andere mooi kleuren, zodat je de keuze hebt uit een uitgebreid assortiment.

Reparatie lederen bankstel

Wil je graag een zwart lederen bankstel of een andere kleur kopen, maar wil je zeker weten dat je op termijn niet te maken krijgt met dure reparaties? Bij ons koop je de bank op basis van lease. Dat betekent dat het onderhoud gewoon inclusief en dus gratis is. Blijkt er na verloop van tijd iets aan de hand met de bank? Wij komen gratis langs voor het onderhoud, zodat je daar zelf in ieder geval geen omkijken naar hebt. Je hoeft je daarom geen zorgen te maken over reparaties.

Tip: wil je het lederen bankstel invetten? Het is verstandig om het leer regelmatig goed te onderhouden. We kunnen je daarover goed adviseren, en het is makkelijker dan de meeste mensen denken.

Lederen bankstel landelijk

Zoek je een lederen bankstel voor een landelijk interieur? Je hebt de keuze uit moderne en meer landelijke of klassieke banken, dankzij het gebruik van verschillende soorten leer. Bovendien staan sommige banken op sierlijke poten, anderen op moderne poten en weer anderen lijken meteen op de grond te staan. Op die manier hebben de verschillende banken hun eigen uitstraling, zodat jij de bank kunt kopen waar je al langere tijd van droomt en naar op zoek bent.

Onderhoud lederen bankstel

Benieuwd naar het onderhoud van een lederen bankstel en waar je aan moet denken? Zowel bij bruin leder als bij andere kleuren heb je daar weinig omkijken naar. Het is voldoende om de bank regelmatig af te nemen met een vochtige doek. Wij adviseren je graag over voedende middelen die je kunt gebruiken, zodat je het leder van het bankstel in topconditie kunt houden.

Goedkoop lederen bankstel

Wil je een goedkoop lederen bankstel bestellen? Dankzij lease is het niet nodig om daar eerst jaren voor te sparen. Je betaalt een vast laag bedrag per maand, pas vanaf het moment dat je de bank thuis hebt staan en jij er op kunt zitten. Op die manier spreiden we de kosten over de periode dat je er gebruik van maakt. De levering en montage zijn gratis, waardoor je je ook daar geen zorgen over hoeft te maken voor jouw lederen bankstel.

Vragen over onze bankstellen of de rest van ons uitgebreide assortiment? Stel je vraag tussen 09:00 en 21:00 uur via de chat, bel ons op telefoonnummer 085 1302 170 of stuur ons een e-mail naar [email protected]. We horen graag van je!

Kees
Kan ik je helpen?