Design kussens

Stijlvolle design kussens kopen? Een mooie keuze voor op het bed of op de bank, om die daarmee te stylen. Verkrijgbaar in verschillende opvallende kleuren en mooie dessins, net als in een effen uitvoering waarmee je rust creëert. Zorg voor lekker grote kussens op bed of combineer meerdere kleine kussens op de bank. Wij maken het je graag gemakkelijk met een kussen op basis van design. Verkrijgbaar in 40x40, in 60x70 en de andere populaire afmetingen die er verkrijgbaar zijn.

En benieuwd naar de materialen? Je hebt de keuze uit een aantal synthetische stoffen, net als de natuurlijke materialen zoals veren en dons. Wil je de design kussens vooral gebruiken om het bed mooi op te maken? Synthetische materialen zijn over het algemeen goedkoper dan de natuurlijke. Bovendien trekken ze minder stof aan, zodat je in de slaapkamer of op de bank minder snel last zal hebben van allergieën.

Bekijk alle kussens

Een ander type dan design kussens nodig?

De design kussens zijn er in verschillende afmetingen en een aantal materialen. En ben je daarnaast op zoek naar een kussen dat meer te bieden heeft dan alleen een mooi ontwerp? Bekijk de kussens om goed op te slapen, bijvoorbeeld op je zij, rug of buik. Door het kussen daar op af te stemmen kun je er goed gebruik van maken. Net als wanneer je zoekt naar een ergonomisch kussen om snurken te voorkomen of wanneer je op zoek bent naar andere uitvoeringen.

Naast de design kussens heb je de keuze uit een aantal andere mooie exemplaren, altijd afgestemd op de manier waarop je er gebruik van wilt maken. Ontdek bijvoorbeeld de hoofdkussens tegen nekklachten, door je de juiste ondersteuning te bieden. Een fijne keuze, waarmee je comfortabel slaapt en op een frisse manier wakker zal worden.

Diverse materialen design kussens

Binnen de design kussens heb je net als binnen de rest van ons assortiment de keuze uit een aantal mooie materialen. Zowel natuurlijke als synthetische materialen, waarbij die tweede over het algemeen het meest voordelig zijn. Prettig, vooral als je de kussens wilt gebruiken om het bed mooi op te maken of die op de bank neer te leggen.

Voor op de bank kun je gebruik maken van de kussens in 40x40 en bijvoorbeeld in 50x50. En wil je zorgen voor grote kussens op het bed? Kijk dan naar 60x60 en bijvoorbeeld naar 60x70. Dat is de reguliere maat voor een kussen in Nederland, ook als je daar goed op wilt kunnen slapen. De verschillende kussens met een mooi design zijn wat dat betreft verkrijgbaar in de maat waar je naar op zoek bent.

Een design kussen aanschaffen

Een design kussen kopen? Wij hebben de verschillende mooie modellen voor je op voorraad. In effen kleuren zoals zwart, wit, bruin, grijs en meer opvallende kleuren zoals rood, blauw of groen. Vergelijk en combineer de verschillende kleuren voor een bijzonder contrast. Je hebt de keuze uit een breed assortiment in de diverse afmetingen, die we meteen vanuit voorraad naar jouw adres kunnen verzenden. Bestel online de kussens waarmee je het bed of de bank wilt opleuken, dan gaan wij er voor je mee aan de slag en heb je die zo snel mogelijk in huis.