Waterdichte kussensloop

Een waterdichte kussensloop kopen? De ideale keuze om jouw kussen goed te beschermen, als je last hebt van (veel) transpiratie tijdens je slaap. We zweten allemaal als we slapen, waardoor het transpiratievocht tot diep in het kussen door kan dringen. Soms lastig te zien door de sloop die je er omheen doet, maar niet fris om langere tijd op te blijven slapen.

Maak in plaats daarvan gebruik van een molton om je kussen, dankzij de waterdichte kussenslopen die er beschikbaar zijn. Goed van kwaliteit en toch op een voordelige manier verkrijgbaar. Zowel in 60x70 als in de andere bekende maten voor de kussens. Handig voor op bed, om fijn op te kunnen slapen met behoud van het comfort.

Combineert de waterdichte kussensloop met een comfortabel kussen voor de vulling. En met een reguliere kussensloop in een mooie kleur of een mooi patroon. Op die manier breng je een extra waterdichte laag aan, die voorkomt dat je transpiratie doordringt in het kussen.

Bekijk alle kussens

Waterdichte kussensloop in verschillende maten

De waterdichte kussensloop is natuurlijk verkrijgbaar in een aantal verschillende maten. Ben je op zoek naar 60x70? Het is de meest bekende en populaire afmeting voor een kussen in Nederland. En daarnaast bijvoorbeeld in 40x60 of in 60x60. Zoek je naar 50x35 of 50x70? Het zijn diverse afmetingen, waarmee je er eenvoudig voor zorgt dat je jouw bed kunt opmaken op de manier waarop je dat voor ogen hebt.

Vergelijk de verschillende maten van de kussenslopen die waterdicht zijn, of zoek een kussen bij de sloop die je wilt bestellen. Op die manier maak je een goede combinatie, zodat je de vulling van het kussen zo goed mogelijk schoon kunt houden. Een hygiënische keuze op jouw bed, omdat je veel minder last hebt van transpiratievocht dat anders diep in het kussen door kan dringen.

Groene waterdichte kussensloop, ook in andere kleuren

Zoek je naar een groene waterdichte kussensloop of bijvoorbeeld naar zwart of blauw? Het zijn maar een paar kleuren die er beschikbaar zijn, naast natuurlijk het populaire wit. Je kunt het waterdichte deel dan combineren met een kussensloop in een ander patroon of een andere mooie kleur. Bijvoorbeeld van satijnen kussenslopen, net als in een van de andere materialen. We helpen je op die manier het kussen samen te stellen zoals je dat voor ogen hebt.

Waterdichte kussensloop kopen

Een waterdichte kussensloop kopen en er daarmee voor zorgen dat je lekker hygiënisch kunt slapen? Wij hebben de kussenslopen die waterdicht zijn voor je op voorraad. In de diverse afmetingen, in wit en een aantal mooie kleuren. Zodat je daar op je gemak jouw keuze uit kunt maken, waar wij meteen voor je mee aan de slag gaan.

Bestel online een van de waterdichte kussenslopen, zodat we de verzending daarvan meteen voor je in orde kunnen maken. Jij hebt jouw kussensloop op die manier snel in huis, net als het kussen dat je online kunt kopen. Voor op je eigen bed en voor de andere bedden die je thuis hebt staan. Maak ieder bed op zoals je dat voor ogen hebt, om er lekker fris op te kunnen slapen en iedere morgen ontspannen op wakker te worden.