Ideeën voor het verfraaien van je huis

Wil je je huis een make-over geven en het zonder veel moeite te hoeven doen geweldig uit laten zien? Er zijn zoveel opties voor decoratie accessoires, accenten en kunst aan de muur waarmee het moet lukken! Je kunt altijd keukentafels, tafellampen, leuke muurstickers en zelfs fotolijstjes gebruiken om je huis van niets naar iets te transformeren. Maar nu hebben we nog iets beters voor je - wandrekken! In dit artikel hebben we eenvoudige maar effectieve decoratie-ideeën samengesteld voor wandrekken die je huis er mooier zullen laten uitzien.

Wandrekken voor de slaapkamer

Als je een klein appartement of kamer hebt, probeer dan aan de muur kleine wandrekjes op te hangen. Of hang een aantal wandrekken op in de hoek van de slaapkamer om een decoratief geheel te creëren waarop je je favoriete objecten toont, zoals een potplant, boeken, een vaas met verse bloemen of fotolijsten.

Keukenwandrekken

De truc om ruimte te maximaliseren met keuken wandrekken is om alle oppervlakken goed te gebruiken. Probeer zwevende wandrekken langs de muur van de keuken voor al uw serviesgoed op te zetten. Deze wandrekken zijn super chique en praktisch! Hang mokken en lepels aan haken, om het beste uit de ruimte te halen die je tot je beschikking hebt!

Multifunctionele wandrekken

Wandrekken kunnen beide doeleinden dienen - nut en uiterlijk. Creëer een speels display en word gek met verschillende vormen en hoeken door wandrekken van verschillende grootte te groeperen. Op dezelfde manier kun je digitale fotolijsten gebruiken om je favoriete foto’s op de planken te presenteren, of gebruik het als opslagruimte voor al je boeken (en die van je kinderen).

In overeenstemming met het thema

Houd bij het kiezen van wandrekken online vast aan het algemene thema van de kamer. Als de kamer kaal is, kies je stevige houten wandrekken om een kale hoek op te vullen.

Een statement maken!

Wandrekken kunnen ook worden gebruikt om een statement te maken en een onmiddellijke glamourfactor toe te voegen aan een anders glamoureuze kamer. Een geweldig idee is om een donker gekleurde muur te combineren met een lichtere wandplank. Bijvoorbeeld, een marine kleurige wand vormt een schril contrast met witte wandplanken, perfect.

Wandplanken voor kunstwerken

Heb je een schilderij, gedicht of kunstwerk waar je bijzonder trots op bent? Of een familieportret met alle drie de generaties misschien, recentelijk genomen op een bruiloft? Breng je kunst en dierbare momenten naar voren door je eigen persoonlijke galerij te maken met wandrekken, gestapeld en gespreid over je muur.

Vind de beste wandrekken online bij Dekbed-Discounter

Nu je weet wat de verschillende soorten wandplanken zijn en hoe je ze thuis kunt gebruiken, is het tijd om een keuze te maken! Ga naar Dekbed-Discounter om vandaag nog te kiezen uit de grootste collectie decoratie, accessoires en wandrekken!