Witte eettafel

Een witte eettafel kopen? De tafels zijn er in hoogglans wit voor een heel moderne en luxe keuze, net als met hout en in mat wit voor een meer landelijke stijl. Je hebt op die manier de keuze uit verschillende tafels in wit, bijvoorbeeld rond, vierkant of in een rechthoek.

Tip: zoek je een hoge eettafel in wit? Ideaal als aanvulling in de keuken, om alvast wat te drinken of om je gasten plaats te bieden terwijl jij staat te koken.

Wil je een witte eettafel met stoelen kopen? Wij helpen je graag inspiratie op te doen, om de verschillende meubels netjes op elkaar af te stemmen. Kies er witte stoelen bij voor een strak geheel, of juist stoelen die zorgen voor een interessant contrast.

Witte ovale eettafel

Zoek je specifiek naar een witte ovale eettafel of juist een andere mooie vorm? Bekijk de verschillende tafels die beschikbaar zijn, zowel in wit als diverse andere kleuren. Bijvoorbeeld met witte poten of juist met poten in hout, afhankelijk van waar jouw voorkeur naar uitgaat. Wij laten je zien wat er beschikbaar is, gewoon op basis van lease. Dat betekent dat je er nooit omkijken naar hebt, zelfs niet als er een keer wat met de tafel aan de hand is. Bovendien spreid je de kosten over de periode dat je er gebruik van maakt, waardoor je er niet eerst lang voor hoeft te sparen.

Je kunt de eettafel in hout combineren met witte poten of precies andersom. Wil je het blad graag in wit of juist niet? Wij laten je zien wat er mogelijk is, zodat je daarmee een mooie keuze maakt. Het is de beste manier om jouw keuken of eetkamer opnieuw in te richten. Is de huidige tafel aan vervanging toe? Wij zorgen voor een nieuwe, zonder dat je daar in één keer het volledige bedrag voor dient te betalen.

Eettafel witte poten

In plaats daarvan kun je de eettafel met witte poten of de compleet witte hoogglans eettafel afrekenen per maand. Je betaalt een vast bedrag per maand, in ruil waarvoor je er meteen gebruik van kunt maken. Dat helpt je de kosten te spreiden, om het overzichtelijk te houden. Je hoeft er niet eerst lang voor te sparen, maar je kunt er wel meteen gebruik van maken.

Uiteraard heb je de keuze uit witte ronde eettafels, net als uit de modellen in een vierkant of in een rechthoek. Heb je al een bepaalde tafel op het oog of wil je daar juist inspiratie mee opdoen? Je bent bij ons in de beide gevallen aan het juiste adres, als specialist voor de tafel die jij graag wilt kopen.

Ovale witte eettafel

Bestel een ovale witte eettafel met houten poten of precies andersom. Bekijk de modellen helemaal in het wit of juist combinatie met andere kleuren. En zoek je een tafel met de post in het midden, aan de zijkant, in een donkere kleur of juist ook in het wit? Het zijn de verschillende keuzes die ervoor zorgen dat je altijd de tafel vindt die precies bij jou past.

We zijn jouw specialist voor de eettafel, dankzij het uitgebreide assortiment dat er beschikbaar is. Bovendien kun je de eettafel eenvoudig online bestellen, zonder dat je daar de deur voor uit hoeft. Je zorgt er op die manier voor dat je de tafel uitkiest waar je al veel langer naar op zoek bent. Makkelijk te bestellen, snel in huis en vervolgens per maand te betalen. En zodra er wat aan de hand is lossen wij het op, zodat jij zeker weet dat je altijd een mooie nieuwe tafel hebt staan.

Vragen over onze witte eettafels of de rest van ons uitgebreide assortiment? Stel je vraag tussen 09:00 en 21:00 uur via de chat, bel ons op telefoonnummer 085 1302 170 of stuur ons een e-mail naar lease@dekbed-discounter.nl. We horen graag van je!