Uitschuifbare eettafel

Veel ruimte aan tafel nodig, terwijl je de tafel weer compact kunt opbergen? Dan is een uitschuifbare eettafel de beste keuze. Je hebt altijd precies genoeg plaats aan tafel, terwijl je het geheel eenvoudig kunt opbergen of die compact kunt gebruiken in de eetkamer of de keuken. Het is niet nodig om heel het jaar een grote tafel neer te zetten, als je daar eigenlijk maar een paar keer per jaar gebruik van maakt.

De uitschuifbare eettafel is er in verschillende vormen. Zoek je een ovaal model of juist een rechthoekige tafel? Wij helpen je graag inspiratie op te doen, zodat je daar een goede keuze uit kunt maken. De tafels zijn makkelijk uit te schuiven, tot het formaat dat je nodig hebt om iedereen een plaats aan tafel te bieden.

Uitschuifbare eettafel wit

Zoek je de uitschuifbare eettafel in wit of in een andere specifieke kleur? Het is op die manier een mooie aanvulling op de rest van het interieur dat je hebt staan. En kies er stoelen bij in wit, in zwart, in grijs of in een andere kleur.

Tip: de uitschuifbare eettafel meer speels laten ogen? Gebruik verschillende stoelen, zowel in kleur als in vorm en ontwerp. Op die manier ga je creatief om met de plek in huis om samen te eten, waardoor het vanzelf gezellig wordt.

Uiteraard is de eettafel die je kunt uitschuiven er in een ronde vorm, in ovaal en in een rechthoekige of vierkante vorm. Op die manier maak je van de normale tafel die je hebt staan eenvoudig een groter model, om daar allemaal samen aan plaats te kunnen nemen.

Uitschuifbare eettafel hoogglans wit

Ga je voor hoogglans wit of juist voor een uitschuifbare eettafel in eiken? In dat laatste geval oogt de tafel heel warm en robuust, terwijl je in hoogglans wit of een andere kleur zorgt voor een meer modern geheel. Je kunt er alle kanten mee op, ook als je de poten en het blad van de tafel graag in een afwijkende kleur wilt bestellen. Wij helpen je inspiratie op te doen, om online een tafel uit te zoeken waar je op een eenvoudige manier gebruik van kunt maken.

Uitschuifbare eettafel 140cm

Gaat het je om een uitschuifbare eettafel in 140cm of in een andere maat? Kies een rond model, een ovale eettafel of een rechthoekige tafel. Op die manier zorg je er in de ruimte voor dat je een compacte of kleine tafel kunt plaatsen, terwijl je als dat nodig is extra plaats creëert. Ontdek online de verschillende eettafels die je kunt kopen, zonder dat je daar eerst langere tijd voor moet sparen. Dankzij lease zorgen wij ervoor dat je een eettafel kunt kopen die je uit kunt schuiven, tot de afmetingen die je op dat moment nodig hebt. 

Vragen over onze uitschuifbare eettafels of de rest van ons uitgebreide assortiment? Stel je vraag tussen 09:00 en 21:00 uur via de chat, bel ons op telefoonnummer 085 1302 170 of stuur ons een e-mail naar lease@dekbed-discounter.nl. We horen graag van je!