Landelijke eettafel

Een landelijke eettafel kopen? De mooiste keuze om heerlijk sfeervol aan te dineren. Met een blad van hout en witte poten, of met donkere poten eronder. Daarnaast heb je de keuze uit tafels helemaal van hout of juist helemaal in wit, waardoor je er meerdere kanten mee op kunt.

Tip: een stoerder karakter gezocht? Kies in plaats van een landelijke eettafel dan een meer robuust model.

De landelijke eettafel is er bijvoorbeeld in wit en rond, maar ook ovaal of als rechthoek en vierkant. De tafels hoeven niet duur te zijn, omdat je daar op basis van lease goedkoop gebruik van kunt maken. Op die manier haal je de landelijke stijl eenvoudig en voordelig in huis, zonder dat je daar eerst een lange tijd voor moet sparen. En is er een keer iets met de tafel aan de hand? Wij zorgen er op basis van de lease voor dat we het netjes voor je oplossen, zodat jouw tafel er als nieuw uit blijft zien.

Landelijke eettafel wit

De landelijke eettafel in wit bestellen? Het is een typische kleurencombinatie, vooral als de poten of juist het blad nog in de houtkleur zijn. De tafels zijn er rond en als vierkant, net als in een rechthoekige vorm en in een ovaal.

Tip: een grote landelijke eettafel plaatsen, maar daar toch compact gebruik van maken? Kies een uitschuifbare tafel of een model met een bank tegen de muur. Op die manier neemt de tafel weinig ruimte in, terwijl jullie er toch allemaal aan kunnen dineren of borrelen.

De witte landelijke eettafel is een mooie keuze, vooral in combinatie met een kast in deze stijl of een vloer die er goed bij past. En heb je net een nieuwe keuken waarin hout en wit een belangrijke rol spelen? Zorg er met deze sets dan voor dat je het interieur op een mooie manier aanvult. Wij helpen je graag inspiratie op te doen met de witte landelijke eettafels en andere modellen, altijd op basis van goede kwaliteit.

Landelijke eettafel rond

Bestel de landelijke eettafel in rond om daar allemaal gezellig omheen te zitten. Ideaal bij grotere aantallen stoelen, bijvoorbeeld voor 6 of zelfs voor 8 personen. De ronde tafel maakt het makkelijker om allemaal met elkaar in contact te blijven, waardoor het aan tafel veel langer gezellig blijft.

Tip: een huis met veel strakke en rechte lijnen? Een ronde tafel is dan een uitstekende keuze, net als een rond vloerkleed bij de bank.

Bekijk de ronde eettafels in landelijke stijl, net als de vierkante en rechthoekige modellen. Doe er op je gemak inspiratie mee op, om een mooie nieuwe tafel te bestellen.

Landelijke witte eettafel

De landelijke witte eettafel kopen? Net als de andere eettafels koop je die op basis van lease. Je kunt rekenen op een volledig nieuwe tafel, van de beste kwaliteit. Je betaalt daar pas voor als je die hebt staan, aan de hand van een vast bedrag per maand. Zodra er wat aan de hand is lossen wij het voor je op, zodat jouw landelijke eettafel er altijd prachtig uit blijft zien.

Vragen over onze landelijke eettafels of de rest van ons uitgebreide assortiment? Stel je vraag tussen 09:00 en 21:00 uur via de chat, bel ons op telefoonnummer 085 1302 170 of stuur ons een e-mail naar lease@dekbed-discounter.nl. We horen graag van je!