Eiken eettafel

Eiken eettafel kopen? Het is een populaire keuze bij veel mensen, dankzij het prachtige materiaal. Het eiken heeft van zichzelf een mooie lichte kleur, die veel warmte en gezelligheid uitstraalt. Het is een sfeervolle en stijlvolle keuze, bijvoorbeeld met poten in hetzelfde materiaal, in wit of in zwart en zelfs in staal. Op die manier is een massief eiken eettafel zowel rond als vierkant of rechthoekig een prachtige keuze voor bij jou thuis.

Tip: een koopje scoren in de eettafel outlet? Zelfs onze eiken tafels zijn op een voordelige manier beschikbaar, omdat je daarvoor gebruik kunt maken van lease.

Je hebt de keuze uit een breed assortiment. Zoek je naar een massief eiken, ronde eiken of licht eiken eettafel? Het zijn een paar van de populaire keuzes, net als de tafels die je kunt uitschuiven. Op die manier maak je die eenvoudig langer als het nodig is, en weer kleiner om die de rest van het jaar goed te kunnen gebruiken.

Blank eiken eettafel

Zoek je naar een blank eiken eettafel of een van de andere modellen? Wij helpen je graag inspiratie op te doen met licht eiken, net als met oud eiken dat een meer donkere kleur heeft gekregen. Het hout laat een bijzonder karakter zien, waarmee de tafel een mooi onderdeel van het interieur wordt. Kies een opvallende tafel met een paar mooie stoelen, waardoor die zowel overdag als ’s avonds goed tot hun recht zullen komen.

Ovale eiken eettafel

Je hebt de keuze uit ronde eiken eettafels, net als ovale modellen, vierkante tafels en rechthoekige exemplaren. In alle gevallen is het gebruikte eiken goed van kwaliteit, vooral in combinatie met de stevige poten eronder. De tafels kun je kopen op basis van lease, waardoor het niet nodig is om daar in één keer het volledige bedrag voor te betalen. Je spreidt de kosten over de periode waarin je er gebruik van maakt. En is er een keer wat aan de hand? Wij lossen het voor je op, zodat jij daar in ieder geval geen omkijken naar hebt.

Ronde eettafel eiken

Je kunt een ronde eettafel in eiken kopen, net als massieve exemplaren met een vierkante of een rechthoekige vorm. Op die manier bestel je eenvoudig de eettafel waar je naar op zoek bent. Wij hebben de tafels in veel gevallen voor je op voorraad, waardoor we die snel kunnen leveren. En zoek je specifiek naar een uitschuifbare eettafel in eiken? Ook daarvoor laten we je graag zien wat er beschikbaar is, zodat je online de tafel kunt bestellen die jij graag neer wilt zetten. Ideaal om uitgebreid aan te borrelen en om samen aan te dineren.

Vragen over onze eiken eettafels of de rest van ons uitgebreide assortiment? Stel je vraag tussen 09:00 en 21:00 uur via de chat, bel ons op telefoonnummer 085 1302 170 of stuur ons een e-mail naar lease@dekbed-discounter.nl. We horen graag van je!