Design eettafel

Een design eettafel kopen? Ontdek het glazen design voor een strak en modern interieur, net als het Scandinavisch design waarin het minimalisme een belangrijke rol speelt. Van design in hout tot in glas en andere materialen, wij helpen je graag inspiratie op te doen. Sterker nog, je kunt zelfs een zwarte eettafel kopen en zorgen voor een heel stoere, moderne of robuuste uitstraling in de keuken of eetkamer.

Een eettafel in design is een mooie keuze, waar je zowel tijdens het diner als de rest van de dag plezier van hebt. De tafel is mooi om te zien en biedt voldoende plaats aan iedereen waarmee je samen wilt eten of wilt borrelen. Je hebt de keuze uit opvallende ovale designs, net als rond, vierkant of in een rechthoek.

Tip: niet te veel betalen? Kies voor een design eettafel uit de outlet. Gewoon online verkrijgbaar, op basis van eettafel lease. Je betaalt de prijs uit de outlet, terwijl je kunt rekenen op een nieuwe tafel van uitstekende kwaliteit.

Glazen eettafel design

Ga je voor een glazen eettafel in design of juist voor hout en andere materialen? Ze zijn in een aantal gevallen zelfs goed te combineren. Dat kan in vierkant in 140x140cm, net als in andere afmetingen als je zoekt naar een ronde of een rechthoekige tafel.

De combinatie van hout en glas is prachtig om te zien, net als die van glas met staal. Wat dat betreft kun je meerdere kanten op, voor een heel robuuste en stoere eettafel of juist een meer modern model. Doe er op je gemak inspiratie mee op, zodat je een goede keuze kunt maken voor bij jou in de eetkamer of in de keuken.

Eettafel Scandinavisch design

Heel bijzonder is de eettafel met een Scandinavisch design. Dat geldt voor de ronde en de ovale tafels, net als andere vormen waar je naar op zoek bent. In kleine tafels of in grotere afmetingen, waarmee je ervoor zorgt dat er voor iedereen plek is. Met het design zorg je er bovendien voor dat de tafel ook mooi is om te zien, op het moment dat je er even geen gebruik van maakt.

Een eettafel in design is een prachtige keuze voor thuis, waarmee jij ervoor zorgt dat je jouw interieur naar het volgende niveau kunt tillen. Ga je voor Scandinavisch design of andere bijzondere ontwerpen? Wij zorgen er in de beide gevallen voor dat je de tafel eenvoudig online kunt bestellen.

Design eettafel hout

Zowel de design eettafel in hout als in andere materialen kun je kopen op basis van lease. Dat betekent dat je de eettafel meteen kunt gebruiken, zonder dat je daar eerst lang voor hoeft te sparen. In plaats daarvan betaal je de tafel per maand, op basis van een vast laag bedrag. En is er een keer iets met de tafel aan de hand? Wij lossen het meteen voor je op. Jij kunt op die manier vertrouwen op een nieuwe tafel, die lang mooi blijft en een goede keuze zal blijken.

Vragen over onze eettafels in design of de rest van ons uitgebreide assortiment? Stel je vraag tussen 09:00 en 21:00 uur via de chat, bel ons op telefoonnummer 085 1302 170 of stuur ons een e-mail naar lease@dekbed-discounter.nl. We horen graag van je!