Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Gerelateerde categorieën

Zijde dekbedovertrek

Een zijde dekbedovertrek kopen? Een heerlijke keuze voor optimaal comfort. Dankzij een licht en ademend materiaal, dat met name goed geschikt is voor in het voorjaar, op warme zomerdagen en natuurlijk in het najaar zolang de temperaturen relatief hoog blijven. Met een overtrek van zijde voorkom jij eenvoudig dat je het te warm zal krijgen. Bovendien kun je rekenen op een prachtige uitstraling van dit mooie materiaal, waar je wellicht ook je fijnste (zomer)kleding in draagt.

Je hebt online de keuze uit tal van dekbedovertrekken, zowel in zijde als in de andere mooie materialen. En ga binnen dit materiaal op zoek naar de stijlen zoals ze jouw aanspreken. Strak vormgegeven in wit of in een andere effen kleur zoals zwart of bruin? Je hebt de keuze uit mooie patronen en meer bijzondere en opvallende contrasten. Voor een tweepersoonsbed en in de verschillende andere maten, zodat je daar online op je gemak inspiratie mee op kunt doen.

Bekijk alle dekbedovertrekken

 

Dekbedovertrekken van zijde in verschillende stijlen

Dankzij de verschillende stijlen zorg je er eenvoudig voor dat je jouw bed mooi op kunt maken met een zijde dekbedovertrek. Helemaal in de zomerse sferen van Ibiza of met een meer strak ontwerp, afhankelijk van hoe je de rest van de slaapkamer hebt ingericht. Je kunt er alle kanten mee op dankzij ons uitgebreide assortiment, terwijl je dankzij het gebruik van zijde voor de dekbedovertrekken altijd kunt rekenen op de hoogst mogelijke kwaliteit.

Vergelijk de verschillende stijlen en stevigheden van het materiaal, zodat je een mooie keuze maakt voor in het voorjaar, de zomer, het najaar of zelfs de winterperiode. Stem de overtrek af op het dekbed dat je gebruikt, voor een ideale combinatie om heerlijk onder te slapen. Zorg ervoor dat je ’s morgens weer fris ontwaakt, onder een materiaal dat goed ademt en voorkomt dat je het te warm zal krijgen.

Tweepersoons zijde dekbedovertrekken en andere maten

Een tweepersoons zijde dekbedovertrek kopen? Je hebt de keuze uit allerlei verschillende maten. Zoals 240x200 voor de bedden voor twee personen. Geschikt voor 160x200, 180x200 en een aantal andere afmetingen. Op die manier heb je links en rechts voldoende overhang, voor een dekbed waaronder je fijn kunt slapen. Door de warmte vast te laten houden en je vrij te kunnen bewegen, terwijl je het bed er bovendien op een mooie manier mee op kunt maken.

En ben je benieuwd naar andere luxe materialen om jouw dekbed van een overtrek te voorzien? Bekijk naast de zijde dekbedovertrekken ook de modellen in Egyptisch katoen. Of doe inspiratie op met de andere overtrekken in de diverse materialen, zodat je niets over het hoofd zal zien.

Zijde dekbedovertrekken kopen

Een zijde dekbedovertrek kopen en daarvoor benieuwd naar het assortiment dat er beschikbaar is? Blader er op je gemak online doorheen, om meteen jouw bestelling te plaatsen. Wij gaan er mee aan de slag, zodat het aan ons in ieder geval niet zal liggen. Voor een snelle verzending naar jouw adres, om jouw bed op te maken met een mooie nieuwe dekbedovertrek in zijde, net als in de andere materialen om jouw bed het stralende middelpunt van de slaapkamer te kunnen maken.

Kees
Kan ik je helpen?