Polyester dekbedovertrek

Een dekbedovertrek in polyester kopen? Een fijn materiaal dat zowel voordelig beschikbaar is als bijvoorbeeld goed werkt als je zoekt naar een anti-allergie materiaal. Op die manier combineert het materiaal verschillende voordelen, verkrijgbaar in de diverse maten waarmee je het bed mooi kunt opmaken. Ontdek de diverse stijlen en prints, net als de afmetingen die je af kunt stemmen op het dekbed dat je op jouw matras hebt liggen.

Met de verschillende prints voor de dekbedovertrekken in polyester of microvezel zorg je voor een mooie keuze. Om het bed op te maken zoals in een luxe hotel, of juist om er met een effen kleur eenvoudig voor te zorgen dat je het mooi rustig kunt houden. Je kunt bij ons de beide kanten op, gewoon vanuit de eigen voorraad. Dat betekent dat we de verzending van jouw polyester dekbedovertrek snel in orde maken, terwijl je daar bovendien een zo laag mogelijke prijs voor betaalt.

Bekijk alle dekbedovertrekken

Verschillende prints polyester dekbedovertrekken

Benieuwd naar de diverse ontwerpen die er beschikbaar zijn en de mooie stijlen waar je uit kunt kiezen? Bekijk de polyester dekbedovertrek met prints zoals die van een tijger, een panter of andere dieren. Heel opvallend in de diverse uitgesproken kleuren of juist in de effen kleuren die je mooi kunt combineren met de kleuren op de muur en de leuke accessoires die je hebt staan. Creëer een heel warme sfeer of juist een opvallend contrast, zodat je met de overtrek voor jouw dekbed alle kanten op kunt in de slaapkamer.

Vergelijk de verschillende prints en ontwerpen, net als de maten die er beschikbaar zijn. Op die manier maak je een mooie keuze om jouw bed mee op te maken. In een fijn materiaal met een gesloten structuur, zodat je geen last hebt van allergieën. Stof en huisstofmijt kunnen zich er niet zo gemakkelijk in ophopen zoals in bijvoorbeeld katoen. Houd er aan de andere kant wel rekening mee dat de dekbedovertrekken in polyester in de zomerperiode warmer zullen zijn.

Tweepersoons polyester dekbedovertrekken en andere maten

Op zoek naar tweepersoons polyester dekbedovertrekken? Kies voor 240x200, in de maat zoals je die ook voor het dekbed kunt gebruiken. Geschikt voor bedden in 160x200 en 180x200, om het bed mooi mee op te kunnen maken. Met voldoende overhang links en rechts, zodat de warmte netjes behouden blijft en je voldoende ruimte hebt op vrij te bewegen. En wil je een polyester dekbedovertrek kopen voor een eenpersoonsbed? Maak dan gebruik van 140x200, geschikt voor zowel de bedden in 80cm en 90cm breed.

Je kunt online alle materialen met elkaar vergelijken, zoals de overtrekken in polyester en die in katoen satijn. Doe online inspiratie op met alle mooie dekbedovertrekken, om niets over het hoofd te zien en een goede keuze te maken.

Online polyester dekbedovertrekken bestellen

Online jouw polyester dekbedovertrek kopen? Maak een goedkope en vooral snelle keuze, direct bij ons uit de eigen voorraad. Wij gaan er meteen voor je mee aan de slag, zodat je niet lang op jouw overtrek hoeft te wachten. Maak er meteen je bed mee op, waarna je kunt rekenen op de anti-allergische werking van de mooie polyester dekbedovertrekken.