Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Trolls dekbedovertrekken

Jouw kleine gek op de Trolls en zoek jij naar een leuke verrassing of een mooi cadeau? Dan zijn de dekbedovertrekken van de Trolls een uitstekende keuze. Beschikbaar voor jongens en voor meisjes, dankzij de diverse ontwerpen in alle afmetingen om het kinderbed mee op te kunnen maken. In katoen met een fijne verkoelende werking, net als in een van de synthetische materialen zoals polyester of microvezel.

Op die manier maak je met de dekbedovertrekken van Trolls eenvoudig een goede keuze. Bestel de print die je zoekt online en maak het bed daar als verrassing mee op. Of zorg ervoor dat jullie samen een leuke print uitzoeken, waarna wij er mee aan de slag gaan. Hoe dan ook, je maakt het voor jouw jongen of meisje op die manier wel heel leuk om de volgende keer net iets eerder naar bed te gaan.

Bekijk alle dekbedovertrekken

Jongens en meisjes kinder dekbedovertrekken Trolls

Dankzij de leuke prints voor jongens en voor meisjes kun je voor alle kinderen een mooie dekbedovertrek van Trolls uitzoeken. Eenvoudig online te bestellen, aan de hand van de afmeting die je nodig hebt en het materiaal waar jouw kleine graag onder wil slapen. Katoen werkt fijn verkoelend, terwijl polyester en microvezel voorkomen dat je kleine last zal hebben van vervelende allergieën.

Trolls kinder dekbedovertrekken in maat 120x150

Bestel je jouw Trolls kinder dekbedovertrek voor een kinderbed? Dan is 120x150 wellicht een goede keuze. Geschikt voor een bed van 60 - 70cm breed, bij een lengte van 150cm. Op die manier is er links en rechts voldoende ruimte voor de overhang. Net als met een eenpersoons overtrek, in 140x200. Geschikt voor 80 - 90cm breedte van het matras, opnieuw vanwege de overhang links en rechts.

Je kunt online de verschillende kinder dekbedovertrekken van Trolls vergelijken, zodat je daar op je gemak een keuze uit kunt maken. En bekijk op die manier ook de mooie prints van Bumba, als jouw jongen of meisje daar geen genoeg van kan krijgen. Doe online inspiratie op met alle modellen, om voor de kinderen in ieder geval niets over het hoofd te zien.

Online Trolls dekbedovertrekken bestellen

Je kunt online een van de Trolls dekbedovertrekken bestellen, waarna wij er meteen voor je mee aan de slag gaan. Op die manier zorgen we ervoor dat je die altijd snel in huis hebt. Om het bed er als een verrassing mee op te kunnen maken of om daar samen met je kleine mee aan de slag te gaan.

Flanellen Trolls kinder dekbedovertrekken

De kinder dekbedovertrekken van Trolls zijn er in katoen en in polyester, net als bijvoorbeeld in flanellen en in katoen satijn. Twee luxe materialen die zorgen voor een mooie glans over het bed. Op die manier kun je het bed prachtig opmaken, met de prints waar de kinderen gek op zijn. Mooie keuzes voor jongens en voor meisjes, zodat ze waarschijnlijk niet kunnen wachten om de volgende avond lekker vroeg naar bed te gaan en met Trolls onder de wol te duiken.

Kees
Kan ik je helpen?