Stoere dekbedovertrekken

Prijs
Min: €0 Max: €5

Stoere dekbedovertrekken

Zin in stoere dekbedovertrekken om het bed mee op te maken? Of de kinderen verrassen met een stoere print waar ze al veel langer naar uitkijken? Bekijk bijvoorbeeld de donkere modellen met industriële materialen of met stenen en tegels, net als de stoere prints van steden in zwart-wit. Durf het duistere op te zoeken en kies voor een rauwe sfeer in de slaapkamer, die tegelijkertijd een bijzondere vorm van warmte uit zal stralen.

Je hebt online de keuze uit stoere dekbedovertrekken in verschillende stijlen. Bijvoorbeeld voor een twijfelaar bed van 140x200, net als in de diverse andere materialen waar je naar op zoek bent. Bestel online een stoer jongens dekbedovertrek of een model voor kinderen in het algemeen. Zo kun je er alle bedden in huis leuk mee opmaken, om heerlijk onder in slaap te vallen en de volgende ochtend weer fris wakker te worden.

Stoere dekbedovertrekken in verschillende stijlen

Een dekbedovertrek stoer gebruiken? Dat doe je natuurlijk op basis van de donkere kleuren, net als aan de hand van de verschillende mooie patronen. Denk aan grote vormen en ruige materialen, zoals je daar ook in een industrieel interieur bijvoorbeeld gebruik van zou maken. Op die manier ontstaat er een mooie stoere sfeer in de slaapkamer, zoals je dat ook kunt creëeren met bijvoorbeeld een aantal leuke accessoires die je neerzet.

Bekijk de kinderdekbedovertrekken die stoer overkomen, net als de stoere exemplaren waar je zelf gebruik van kunt maken in de slaapkamer. En bestel de verschillende stoere dekbedovertrekken voor 140x200 of een andere maat eenvoudig online. Wij gaan er meteen voor je mee aan de slag, gewoon bij ons uit de eigen voorraad.

Eenpersoons stoere dekbedovertrekken en andere maten

Je hebt online de keuze uit verschillende stoere dekbedovertrekken, zowel voor een eenpersoonsbed voor de kinderen, voor jezelf als voor een tweepersoonsbed of een twijfelaar. Ga altijd uit van de maat van het dekbed in plaats van die van het matras. Op een bed van 140x200 maak je dus gebruik van een grotere overtrek, zodat die net als het dekbed links en rechts 20 - 30cm zal overhangen. Gebruik op een tweepersoonsbed van 160 of 180x200 een overtrek van 240x200 en gebruik de 140x200 maat op een eenpersoonsbed.

Je kunt op die manier een goede keuze maken uit de verschillende stoere dekbedovertrekken, net als wanneer je zoekt naar grappige exemplaren. Wij helpen je met ons brede assortiment graag inspiratie op te doen, op het moment dat je zoekt naar een nieuwe dekbedovertrek. Vergelijk de verschillende mooie modellen, waarmee je jouw bed op een mooie manier op kunt maken en waar je heerlijk onder kunt slapen. 

Online stoere dekbedovertrekken bestellen

Een van de stoere dekbedovertrekken bestellen? Je hebt online de keuze uit modellen in 140x200 voor een eenpersoonsbed, zowel voor jongens en voor de kinderen als gewoon voor jezelf. Maak er je bed mooi mee op en zorg voor een fijne nachtrust. Met een van de overtrekken in katoen, in satijn, flanel of de synthetische materialen om je bed anti-allergisch op te maken. Wij hebben de dekbedovertrekken voor een stoer bed voor je op voorraad, zodat we de verzending daarvan meteen voor je in orde kunnen maken.

Sorteer op:
Geen producten gevonden