Brocante dekbedovertrekken

Mooie brocante dekbedovertrekken kopen? Prachtige exemplaren, om jouw slaapkamer een unieke uitstraling te geven. Heerlijk sierlijk en sfeervol, voor een knusse ruimte waar je het liefst zo lang mogelijk in zou blijven. Door lekker vroeg naar bed te gaan of er aan de andere kant lekker lang in te blijven liggen. Doe online inspiratie op met de verschillende mooie modellen, uiteraard in de diverse zachte kleuren die je verwacht bij dekbedovertrekken in brocant.

Je hebt binnen de dekbedovertrekken in brocant de keuze uit verschillende mooie stijlen, zelfs binnen dit duidelijke thema. En je kiest eenvoudig uit de verschillende maten die er beschikbaar zijn, zoals voor een eenpersoonsbed of juist voor een tweepersoonsbed. En bekijk ook de modellen voor de kinderbedden, waardoor je er alle kanten mee op kunt. Online te bestellen en snel verwerkt uit onze eigen voorraad, om jouw bed er vlot mee op te kunnen maken.

Bekijk alle dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken brocant in verschillende stijlen

Een van de brocante dekbedovertrekken in de verschillende stijlen kopen? Beschikbaar in mooie kleuren, bijvoorbeeld met rozen en andere kleine bloemen. In zachte rode en roze kleuren, die mooi aansluiten bij het wit, beige en de andere lichte kleuren die je in de overtrekken kunt verwachten. Voor de stijl waar jij naar op zoek bent, om daar het bed mooi mee op te maken en het interieur van jouw slaapkamer mooi vorm te geven.

Bovendien heb je binnen de brocante dekbedovertrekken de keuze uit een aantal fijne materialen. Het meest bekend en populair is katoen. Een verkoelend materiaal, waarmee je voorkomt dat je het in bed te warm zal krijgen. En zoek je naar een anti-allergie brocante dekbedovertrek? Dan zijn synthetische materialen zoals polyester of microvezel het best geschikt, dankzij de gesloten structuur. Linnen, katoen satijn en flanel zijn mooie luxe keuzes, zodat je binnen de dekbedovertrekken in brocant alle kanten op kunt.

Eenpersoons brocante dekbedovertrekken en andere maten

Bovendien kun je de brocante dekbedovertrekken kopen in 140x200 voor een eenpersoonsbed, in 240x200 voor een tweepersoonsbed en in 120x150 voor een kinderbed. Net als in de afwijkende maten natuurlijk. Houd er echter rekening mee dat je de maat van je dekbed dient te volgen, in plaats van die van het matras. Op een bed van 80x200 of 90x200 maak je dus gebruik van 140x200, zodat er links en rechts voldoende overhang is. Om de warmte vast te houden, het bed mooi op te maken en je ’s nachts vrij te kunnen bewegen.

Ben je naast gek op brocant ook dol op bijvoorbeeld de natuur? Met onze dekbedovertrekken in dat thema zorg je er eenvoudig voor dat je daar middenin kunt wakker worden. Of doe inspiratie op met de rest van ons assortiment, om niets van het moois over het hoofd te zien.

Online brocante dekbedovertrekken bestellen

Je kunt de verschillende brocante dekbedovertrekken eenvoudig online bestellen, direct bij ons uit de eigen voorraad. We gaan er meteen voor je mee aan de slag, waarna we de verzending in orde maken. Dat betekent dat jij jouw bed daar snel mee kunt opmaken. Als leuke verrassing voor je partner of de kinderen, of om daarna zelf zo snel mogelijk onder de wol te kruipen.