Safari dekbedovertrekken

Maat
Materiaal
Prijs
Min: €0 Max: €50

Safari dekbedovertrekken

Op safari om wilde dieren te spotten, maar dan gewoon bij jou in de slaapkamer? Dat kan met de mooie dekbedovertrekken van safari’s. Met daarin de wilde dieren die je daar kunt verwachten, de mooie landschappen en de prachtige bomen zoals je die natuurlijk kent uit Afrika. Sta oog in oog met een leeuw of geniet van de sierlijke uitstraling van zebra’s en van giraffen. Op die manier kun je er iedere avond op uittrekken, terwijl je ondertussen gewoon lekker onder de wol ligt.

Je hebt de keuze uit een aantal mooie stijlen. Van heel donker en warm met daarop een grote leeuw tot de lichtere kleuren om fris wakker te worden. Met de mooie dieren om je heen, of midden op de steppe waarna je meteen zin krijgt om er op uit te trekken. Wij helpen je inspiratie op te doen met de verschillende safari dekbedovertrekken, die je vervolgens online bij ons uit de eigen voorraad kunt bestellen.

Bekijk alle dekbedovertrekken

  •  

Dekbedovertrekken safari in verschillende stijlen

De dekbedovertrekken met safari zijn er natuurlijk in verschillende stijlen. Vol met wilde dieren of juist rustiger vormgegeven, om te genieten van de mooie zonsondergangen die je er kunt ervaren. Tover jouw slaapkamer om in de set van de Lion King of geniet van de andere mooie dieren die er gewoon in het wild rondlopen. Op safari met een dekbedovertrek, zodat je de mooiste gebieden van de wereld iedere avond opnieuw kunt ontdekken.

Bijvoorbeeld in katoen, voor een safari dekbedovertrek waaronder je ondanks het thema toch op een heerlijk verkoelende manier kunt slapen. Een fijn idee, vooral tijdens het voorjaar en in de zomer als de temperaturen net als op safari gemakkelijk op kunnen lopen. Bekijk online de verschillende mooie dekbedovertrekken van een safari, beschikbaar in zowel de kindermaten als voor eenpersoons- en tweepersoonsbedden.

Safari dekbedovertrekken, ook in kindermaat

Een van de safari dekbedovertrekken kopen en daarvoor op zoek naar de juiste maat? Houd daarvoor de maat van je dekbed aan, in plaats van die van het matras waar je op slaapt. Kies op een eenpersoonsbed dus voor 140x200 en op een tweepersoonsbed voor 240x200. Zo is er voldoende overhang links en rechts, om je warm te houden en het bed daar op een stralende manier mee op te maken. Uiteraard zijn er ook andere maten beschikbaar en kun je de safari dekbedovertrekken kopen in kindermaten om je kleine daarmee te verrassen.

Geniet van de mooie safari’s en trek er daarnaast op uit naar bijvoorbeeld zonnige steden zoals dekbedovertrekken, waarmee we je graag helpen online inspiratie op te doen. Net als met de andere dekbedovertrekken die er beschikbaar zijn, zodat je daarmee altijd een goede keuze maakt.

Safari dekbedovertrekken kopen

De verschillende dekbedovertrekken van de safari kun je eenvoudig online kopen. Gewoon bij ons uit de eigen voorraad, waardoor we er meteen voor je mee aan de slag kunnen en jij jouw keuze snel in huis hebt. Om er jouw bed op een stralende manier mee op te maken, zodat je de volgende nacht al op safari kunt. Wie weet welke dieren je tegenkomt en hoe mooi de zonsondergang zal worden…

Sorteer op: