Wollen Dekbed

Maat
Materiaal
Breedte
Lengte
Soort
Eigenschappen
Prijs
Min: €0 Max: €150

Het wollen dekbed is er zowel voor de zomer als de winter. Met name tijdens de zomer kun je hier goed gebruik van maken. Het materiaal is licht van gewicht en zorgt ervoor dat de temperatuur niet te hoog op zal lopen. In plaats daarvan word je onder een wollen dekbed heerlijk fris wakker. De wollen dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zodat je aan de hand daarvan kunt kiezen voor een bepaalde warmteklasse.

Heb je op dit moment al een van de dekbeddenvan wol op je bed liggen en wil je die vervangen door een nieuw exemplaar op basis van hetzelfde materiaal? Wol is een uitstekende keuze, je hebt online de keuze uit verschillende varianten. Het is desalniettemin de moeite waard om ook goed te kijken naar de andere materialen die er beschikbaar zijn. Je kunt op die manier online een wollen dekbed kopen of gebruik maken van de alternatieven voor op je bed.

Materiaal van het dekbed

Benieuwd naar de eigenschappen van het dekbed van wol? Het materiaal zorgt voor een langdurig en prettig slaapcomfort. Je kunt rekenen op een licht dekbed dat beschikbaar is voor zowel de zomer als de winter. Ben je specifiek op zoek naar een zomerdeken? Je zorgt er met wol voor dat je zo min mogelijk zal transpireren. Bovendien kan wol 35% van het eigen gewicht aan vocht opnemen. Dat betekent dat je fris zal ontwaken, zodat je meteen klaar bent voor een nieuwe dag.

Er zijn verschillende wollen dekbedden beschikbaar. Zoek je naar een warm karakter voor in de wintermaanden of vind je het vooral van belang dat je niet teveel zal transpireren? Wol vormt voor in je dekbed een fijne duurzame keuze, waar je de komende jaren goed gebruik van kunt maken.

Andere materialen

Dat neemt aan de andere kant niet weg dat er naast het wollen dekbed ook een aantal andere materialen beschikbaar zijn. Het gaat dan bijvoorbeeld om katoen. Het dekbed van katoen vormt in Nederland de meest bekende en daardoor populaire keuze. Het materiaal laat zich goed wassen op hoge temperaturen en zorgt ervoor dat je het in de winter niet te koud zal krijgen. Voor de zomermaanden is katoen iets minder goed geschikt, behalve wanneer je een speciale zomerdeken gebruikt. Andere alternatieven voor de dekbedden van wol zijn bijvoorbeeld microvezel en dons. Dons heeft een licht gewicht en is zeer luchtig. Microvezel vormt een voordelig alternatief voor katoen, waardoor het de moeite waard is om die goed met elkaar te vergelijken.

Online wollen dekbed kopen

Wil je graag een wollen dekbed kopen en zoek je daarvoor naar de verschillende beschikbare producten? We maken het je met een breed aanbod aan dekbedden van wol graag gemakkelijk. Je hebt de keuze uit diverse varianten. Zoek je naar een 4-seizoenen dekbed, een enkel dekbed of een zomerdeken voor in de warme maanden? Je kunt online het dekbed van wol kopen dat je graag wilt gebruiken, wij maken de verzending zo snel mogelijk voor je in orde.

Sorteer op: