4-seizoenen dekbed 140x220

Een 4-seizoenen dekbed kopen voor een 1-persoonsbed met extra lengte? Dan heb je een model in 140x220cm nodig. Op die manier is er links en rechts van het matras voldoende ruimte om het dekbed over te laten hangen. En heeft het dekbed voldoende lengte, zodat je daar fijn onder kunt slapen zonder dat je voeten eronder uit zullen komen. Je hebt online de keuze uit verschillende dekbedden in deze maat. Zodat jij jouw 4-seizoenen dekbed 140x220 eenvoudig kunt kopen, waarna wij de verzending naar jouw adres voor je in orde maken.

Vergelijk online de verschillende stijlen die er beschikbaar zijn, om daar een goede keuze uit te maken. En heb je daarnaast een ander dekbed nodig, bijvoorbeeld voor een groter of een kleiner bed dat je hebt staan? Geen probleem, wij maken het je met onze aanbiedingen en het brede assortiment graag gemakkelijk. De keuze uit alle materialen en alle verschillende stijlen, waarbij je zeker weet dat je er nooit meer te veel voor betaalt.

Bekijk alle dekbedden

Diverse stijlen 4-seizoenen dekbedden 140x220

Voor de verschillende stijlen van het 4-seizoenen dekbed 140x220 is het verstandig om twee elementen in de gaten te houden:

  • De warmteklasse

    Je hebt de keuze uit 4 verschillende warmteklasses. Met klasse 1 kies je voor een extra dikke winterdeken, terwijl klasse 2 geschikt is voor de gemiddelde winter in Nederland. Klasse 3 is er voor de nachten tijdens de herfst en de lente, terwijl je met klasse 4 kiest voor een luchtige zomerdeken. De 4-seizoenen dekens bestaan vaak uit een combinatie van klasse 4 en klasse 2 of 3. Als je de beiden combineert heb je een klasse 1 dekbed, waarmee je in de winter fijn slaapt.

  • De materialen voor de tijk en de vulling

    Daarnaast is het de moeite waard om bij de keuze voor een dekbed goed te kijken naar de materialen. Let op zowel de tijk als de vulling. De tijk is de ‘hoes’, die gemaakt wordt van katoen of synthetische materialen zoals microvezel en polyester. Katoen ademt, terwijl synthetische materialen goed anti-allergisch werken. De vulling kan tevens synthetisch zijn, of is gemaakt van veren, dons of wol.

Uiteraard kun je online jouw 4-seizoenen dekbed 140x220 kopen met de vulling die je zoekt, de tijk waar je voorkeur naar uitgaat en op basis van de warmteklasse die je nodig hebt om daar goed onder te kunnen slapen.

Een ander dekbed dan 4-seizoenen 140x220 nodig?

En heb je naast het 140x220 dekbed voor 4-seizoenen nog een ander model nodig? Bekijk ook de dekbedden met de normale lengte 200cm, waarmee je kiest voor de meest gangbare maat voor een 1-persoonsbed. Of doe online inspiratie op met alle dekbedden die er beschikbaar zijn. Op die manier maken we het je graag gemakkelijk.

Een 4-seizoenen dekbed 140x220 aanschaffen

Wil je een 4-seizoenen dekbed 140x220 kopen? Dat kan eenvoudig online, wij hebben de verschillende modellen voor je op voorraad. Daarmee zorgen we ervoor dat je online jouw dekbed kunt kopen, waarna wij de verzending naar jouw adres voor je in orde maken. Bestel meteen, dan zorgen wij ervoor dat je jouw bed daarmee snel op kunt maken om lekker onder de ‘wol’ te kruipen.