Witte dekbedden

Witte dekbedden kopen en daarvoor op zoek naar de verschillende materialen en stijlen? Je hebt online de keuze uit aanbiedingen voor witte dekbedden, net als een breed assortiment met alle varianten die je zoekt. In katoen voor de tijk of op basis van microvezel of polyester. Voor een duurzame en 100% veganistische keuze, net als op basis van het katoen dat daarvoor het meest populair is. Ook beschikbaar in percale katoen voor meer kwaliteit en in satijn voor een mooie zachte en glanzende afwerking daarvan.

We helpen je op die manier graag een mooi dekbed in het wit te kopen. Een mooie keuze voor goede kwaliteit, waarmee je ervoor zorgt dat je tijdens ieder seizoen heerlijk zal slapen. Let daarvoor goed op de warmteklasse van de deken. Of maak gebruik van de 4-seizoenen dekbedden in het wit. Op die manier gebruik je een zomerdeken en een model voor in de lente en de herfst. En combineer je de beiden? Dan ontstaat er een warme deken voor in de winter, zodat je het er geen moment koud onder zal hebben.

Bekijk alle dekbedden

Dekbedden wit in verschillende stijlen

De dekbedden in het wit zijn er in een aantal verschillende stijlen. Bijvoorbeeld uitgevoerd in dons voor de vulling, beschikbaar als ganzendons en in eendendons. Een fijn en zacht materiaal met een beperkt gewicht, zodat je er prettig onder kunt slapen. En zoek je naar de warmte van wol of wil je met de synthetische materialen gebruik maken van een goedkoper dekbed? Wij bieden je online de keuze uit de verschillende stijlen en modellen. Uiteraard in de diverse afmetingen die je zoekt, zodat je die goed af kunt stemmen op het matras waarop je slaapt.

Houd er rekening mee dat de witte dekbedden net als de andere modellen breder dienen te zijn dan je matras. Gebruik een 140x200/220 dekbed voor een 1-persoonsbed en een 240x200/220 dekbed voor een 2-persoonsbed. Op die manier kan de deken links en rechts naast het bed ‘overhangen’. Daarmee kun je het bed mooi opmaken, creëer je voldoende breedte voor jou alleen of voor jullie beiden en blijft de warmte beter behouden. Een fijne keuze in bed, zodat je ’s morgens fris zal ontwaken en je veel plezier hebt van je dekbed.

Witte dekbedden en andere extra’s

Koop je een dekbed in het wit in de aanbieding en zoek je naar een mogelijkheid om een deel van het 4-seizoenen dekbed op te bergen? Dan is de opbergtas opbergtassen dekbedden daarvoor de ideale keuze. Netjes op maat, waardoor het dekbed er goed in past. Je kunt het dekbed daarmee stofvrij opbergen en er bovendien voor zorgen dat die niet te veel ruimte in zal nemen.

Witte dekbedden kopen

Online een van de witte dekbedden kopen en die combineren met de opbergtassen die er beschikbaar zijn? Combineer de beiden online in de aanbieding of bekijk ons complete assortiment om op je gemak inspiratie op te doen. Direct geleverd uit eigen voorraad, waarmee we ervoor zorgen dat je er snel gebruik van kunt maken. Bestel meteen, dan gaan wij er voor je mee aan de slag en heb jij jouw dekbed snel in huis.