Opbergtas dekbedden

Een opbergtas voor een dekbed kopen? Het is de ideale keuze om die stofvrij op te bergen en dat bovendien in een tas te doen die daarvoor de juiste afmetingen heeft. Geen gedoe meer met boodschappentassen die aan de bovenkant openblijven. En al helemaal geen last meer van een dekbed dat zich maar moeilijk op laat vouwen en daardoor steeds uitklapt waardoor het geheel veel ruimte inneemt. In plaats daarvan kun je gebruik maken van een handige en goedkope opbergtas voor dekbedden.

De opbergtas komt goed van pas bij bijvoorbeeld de 4-seizoenen dekbedden. Die bestaan uit twee delen, waardoor je in de zomer gebruik kunt maken van een dunne zomerdeken. In de herfst ruil je die om voor de dikkere variant van de beiden, waar je ook in de lente weer gebruik van kunt maken. In de winter daar tussen kun je de beide dekbedden aan elkaar vastmaken. Op die manier ontstaat er een dikke winterdeken. Zolang je slechts een van de beide dekens gebruik kun je de andere opruimen in een handige opbergtas.

Bekijk alle dekbedden

Diverse stijlen dekbedden opbergtassen

Je hebt online de keuze uit een aantal stijlen opbergtassen, waarin je een deken op kunt ruimen. Zorg ervoor dat je een model kiest met een rits, zodat je het geheel stofvrij kunt opruimen. Op die manier komt de deken weer schoon uit de kast, zodat je daar na verloop van tijd meteen weer gebruik van kunt maken. En kies je voor een doorzichtig model? Dan zie je meteen welke deken erin zit, waardoor het eenvoudig wordt om de juiste te pakken om je bed op te maken.

Bekijk de verschillende opbergtassen voor de dekens van dons, wol en synthetische materialen. En houd er rekening mee dat een deken van dons of van wol behoorlijk dik kan zijn. Met een grote tas om de deken in op te bergen zorg je ervoor dat die er goed in past. Bovendien kun je de dekbedden plat drukken om de lucht eruit te laten lopen. Door ze voordat je er weer gebruik van maakt goed op te kloppen zorg je ervoor dat de lucht er weer terug in kan komen.

Iets anders dan een opbergtas nodig?

En zoek je naast de opbergtas naar andere handige producten of zoek je er ook nog een nieuw dekbed bij? Bekijk bijvoorbeeld de witte dekbedden bij ons uit de collectie. Die je op een mooie manier op kunt bergen in de tassen, waardoor je de witte kleur goed kunt behouden en je daar op een schone wijze gebruik van kunt maken. Of doe inspiratie op met de rest van de dekbedden bij ons uit de collectie. Die we gewoon zelf voor je op voorraad hebben, waardoor we de verzending daarvan meteen voor je in orde kunnen maken.

Een dekbed en een opbergtas aanschaffen

Een dekbed en een opbergtas kopen? Dat doe je eenvoudig online. In de aanbieding voor een scherpe prijs of vanuit de rest van onze uitgebreide collectie. We maken het je graag gemakkelijk en zorgen ervoor dat je online altijd de laagste prijs betaalt. Bestel direct jouw opbergtas voor dekbedden, dan maken wij de verzending daarvan voor je in orde.