Synthetische dekbedden

Een van de synthetische dekbedden kopen? Een goede en goedkope keuze, waarmee je bovendien een duurzame keuze maakt. Voor een scherpe prijs, zonder dat je onder een natuurlijk materiaal hoeft te slapen. Een 100% veganistische en duurzame keuze, want er is sprake van kunstmatige imitaties van de natuurlijke materialen waar we graag gebruik van maken.

Let op: het materiaal van een dekbed bestaat uit twee delen, die voor de tijk en die voor de vulling. Ze zijn beiden synthetisch verkrijgbaar, maar ook in combinatie met natuurlijke materialen zoals katoen voor de tijk en dons voor de vulling.

Het klopt dat een dekbed van synthetisch materiaal goedkoper is dan de natuurlijke varianten. Dat betekent echter allang niet meer dat de kwaliteit hiervan minder is. Steeds meer dekbedden hebben een synthetische tijk die toch zorgt voor een fijne verkoelende werking, zoals we dat normaal gesproken kennen van katoen. Het is daarom de moeite waard om de reviews van anderen te lezen, aan de hand waarvan je een goed beeld krijgt van de kwaliteit van het dekbed.

Bekijk alle dekbedden

Diverse stijlen synthetische dekbedden

Bovendien kun je het dekbed van synthetisch materiaal kopen in een aantal verschillende stijlen en afmetingen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een dekbed voor een 1-persoonsbed? Maak binnen de synthetische dekbedden dan gebruik van 140x200/220cm. Op die manier is er op een bed van 80cm of 90cm breed voldoende overhang aan de linker- en rechterkant. En voor een 2-persoonsbed kies je op die manier voor een 240x200/220 dekbed. Kleinere modellen bieden te weinig breedte om samen onder te slapen, laten warmte verloren gaan en maken het moeilijker om het bed mooi op te maken.

Bekijk de aanbiedingen voor de synthetische dekbedden en vergelijk de 100% duurzame modellen met de gecombineerde materialen. Soms zelfs gecombineerd in 2 dekens, zoals in de 4-seizoenen dekbedden. Er is dan eigenlijk sprake van twee losse dekens, die je kunt combineren tot een warme winterdeken. Andersom is het een dunne zomerdeken voor op de warme dagen en een iets dikkere deken voor in de lente en de herfst. Je kunt daarmee alle seizoenen rond.

Een ander materiaal dan synthetisch nodig?

Naast de synthetische dekbedden benieuwd naar de andere materialen die er beschikbaar zijn? Bekijk dan bijvoorbeeld de modellen van zijde. Een mooi materiaal met andere eigenschappen, waardoor het de moeite waard is om de beiden te vergelijken. Of doe inspiratie op met alle dekbedden die er beschikbaar zijn.

Een synthetisch dekbed aanschaffen

Direct vanuit onze eigen voorraad te bestellen, waardoor we de verzending daarvan meteen voor je in orde kunnen maken. Op die manier heb je het dekbed zo snel mogelijk in huis, waardoor het daar in ieder geval niet aan zal liggen. Bekijk het synthetische dekbed in de aanbieding of bestel vanuit de rest van onze brede collectie. Wij gaan er meteen voor je mee aan de slag en maken de verzending in orde.