Uitstekende service

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering

Anti-allergie dekbedden

Een anti-allergisch dekbed kopen? Wij zorgen er met de allergenen-dekbedden voor dat je veel minder last zal hebben van stof en huisstofmijt. Hoe dat kan? Dankzij de structuur van de materialen die we daarvoor gebruiken. Veel dekbedden hebben een tijk van katoen. Dat is een materiaal dat goed ademt, maar dat daardoor ook plaats biedt aan veel stof en huisstofmijt. Vervelend als je last hebt van allergieën daarvoor, al kun je daar gelukkig iets aan doen.

Let op: het is belangrijk om anti-allergische dekbedden vaker dan gemiddeld te wassen. Was iedere 2 - 3 weken op minimaal 60 graden. Op die manier creëer je goede bescherming tegen stof en huisstofmijt, waardoor je daar met een allergeendicht dekbed veel profijt van hebt.

Synthetische dekbedden zijn goed geschikt bij allergieën. Het zijn anti-allergie dekbedden, omdat er sprake is van een gesloten structuur in de stof. Daardoor is er geen ruimte voor het ophopen van stof en komen ook huisstofmijten er in veel mindere mate in voor. Een prettig idee, want op die manier heb je daar ’s nachts en als je ’s ochtends wakker wordt geen last meer van.

Bekijk alle dekbedden

Anti-allergie dekbedden in verschillende stijlen

Uiteraard heb je binnen de anti-allergie dekbedden de keuze uit een aantal verschillende stijlen. Profiteer van een aanbieding voor warmteklasse 1 of juist voor klasse 4, afhankelijk van het model dat je zoekt. Met warmteklasse 1 kies je voor een zeer dikke winterdeken, terwijl klasse 2 geschikt is voor normale winterdagen. Klasse 3 is er voor de lente en de herfst en met klasse 4 heb je het zelfs in het voorjaar en de zomer niet te warm. Het is wat dat betreft de moeite waard om de verschillende stijlen goed met elkaar te vergelijken.

De dekbedden met anti-allergische werking zijn er in microvezel en in polyester. Twee fijne materialen als je last hebt van allergieën. Waarmee je bovendien kiest voor een duurzaam dekbed, dat 100% veganistisch wordt geproduceerd. Er is geen sprake van natuurlijke materialen of dierlijke producten. Het is wat dat betreft een bewuste en duurzame keuze, waarmee je er zelf voor zorgt dat je op een heerlijke manier kunt slapen.

Meer soorten dekbedden naast kinderbed modellen

Ben je naast het anti-allergie dekbed ook op zoek naar andere modellen? Bekijk dan bijvoorbeeld onze elektrische dekens, waarmee je voorkomt dat je het nog koud zal hebben in bed. Zorg ervoor dat je bed in plaats daarvan al lekker warm is op het moment dat je erin kruipt. En doe daarnaast inspiratie op met de andere dekbedden bij ons uit de collectie. Goed van kwaliteit en zowel in de aanbieding als vanuit de rest van het assortiment op een goede en goedkope manier verkrijgbaar.

Koop nu jouw anti-allergie dekbed

Een anti-allergie dekbed kopen en daarvoor op zoek naar scherpe aanbiedingen voor de synthetische materialen? Bekijk ons uitgebreide assortiment en maak daar op je gemak je keuze uit. Wij gaan er meteen vanuit onze eigen voorraad mee aan de slag, zodat jij het dekbed van je keuze snel in huis hebt om er je bed mee op te maken.

Kees
Kan ik je helpen?