Schapenwol dekbedden

Een schapenwol dekbed kopen? Het materiaal is lekker luchtig, zorgt voor voldoende warmte en benauwt aan de andere kant niet. Bovendien is het een stevige keuze voor in bed, waar je op een heerlijk degelijke manier onder kunt slapen. Veel mensen vinden het met name in de winter een fijne keuze, uiteraard in combinatie met het juiste materiaal voor de tijk. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan katoen, zodat de verkoelende werking van het luchtige schapenwol ook in de rest van het bed goed doorkomt.

Een dekbed van schapenwol is er in een aantal verschillende uitvoeringen. Geschikt voor in de zomer of de winter, afhankelijk van de warmte die je zoekt. En natuurlijk in een 4-seizoenen uitvoering. Op die manier gebruik je twee dekens, die je gedurende de seizoenen op verschillende manieren kunt combineren. De schapenwol is een fijn materiaal, waarmee je er zowel in de aanbieding als vanuit de rest van onze brede collectie voor zorgt dat je daar goed en goedkoop onder kunt slapen.

Bekijk alle dekbedden

Dekbedden schapenwol in verschillende stijlen

De dekbedden van schapenwol bevatten het van nature in de wol aanwezig lanoline. Dat is een stof die er bij schapen voor zorgt dat ze warm en droog blijven. Dat is prettig, want in een dekbed zorgt het ervoor dat vocht en kou ver uit de buurt blijven. Daardoor houden onder andere mensen met reuma ervan om onder een dekbed van schapenwol te slapen. Ze hebben daaronder geen last van de kou en helemaal niet van vocht, waardoor ze ontspannen slapen en op een frisse manier wakker worden.

Wil je lekker slapen onder een schapenwol dekbed en er tijdens de diverse seizoenen voor zorgen dat de temperatuur goed is? Let dan vooral op de temperatuurklasse van de deken. Met klasse 4 zorg je voor een zomerdeken die lekker luchtig aanvoelt. Een klasse 1 dekbed van schapenwol is extra dik uitgevoerd en houdt veel warmte vast. Ideaal voor in de winter. Beschikbaar in 140x200/220 voor een 1-persoonsbed en in 240x200/220 voor een 2-persoonsbed. Op die manier heb je onder het dekbed voldoende de ruimte, kun je het bed er mooi mee opmaken en blijft de warmte er voldoende onder behouden.

Een ander materiaal dan schapenwol nodig?

Uiteraard kun je online de schapenwol dekbedden vergelijken met de andere materialen die er beschikbaar zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dekbed van eendendons Een mooie keuze voor goede kwaliteit, terwijl je daar bovendien op een voordelige manier gebruik van kunt maken. Of doe inspiratie op met de rest van de dekbedden bij ons uit de uitgebreide collectie. Regelmatig in de aanbieding en ook de rest van het jaar goedkoop beschikbaar, zodat je daarvoor nooit meer te veel betaalt.

Koop nu jouw schapenwollen dekbed

Een schapenwollen dekbed kopen en daar het liefst zo snel mogelijk gebruik van maken? Wij hebben de verschillende modellen voor je op voorraad, ook in de maat waar jij naar op zoek bent bij jou op het bed. Bestel meteen online, dan maken we de verzending daarvan voor je in orde. Wij zorgen ervoor dat je jouw dekbed zo snel mogelijk in huis hebt en je de volgende nacht slaapt onder het fijne schapenwol.